Veliki sajam knjiga 'Sunčani dani s knjigom' koji će se održati od 10. do 14. svibnja od 9 do 21 sati na Trgu Kralja Tomislava u Zagrebu nudi preko 400 naslova za cijelu obitelj i popuste od čak 80 posto. To znači da već za nekoliko kuna možete izabrati beletristiku, knjige za djecu ili korisne priručnike. A zahvaljujući organizatoru sajma, izdavačkoj kući V.B.Z, mi vas darujemo s tri primjerka knjige 'Zašto me nije nazvao'

U knjizi 'Zašto me nije nazvao' Rachel Greenwald riješila je jednu od najvećih nepoznanica svijeta izlazaka: kada mislite da ste konačno upoznali gospodina Pravog (ili gospodina Mogućeg), što je presudno da bi se on javio (ili ne javio) nakon spoja?

Istraživanja pokazuju da gotovo 90 posto žena pogrešno nagađa zašto je njihova veza koja je obećavala naglo završila. Ova knjiga pokazuje koji su najčešći razlozi zašto se muškarci više nikada ne jave ili se, pak, zagriju za vas.

Autorica je intervjuirala tisuću tipova da bih otkrila zašto ih vi nikad više niste ugledale poslije prvog spoja, odnosno poslije prva dva-tri spoja. I došla do pravih odgovora.
Pokazalo se da mnogo puta odašiljemo signale kojih možda nismo svjesne. I dobra je vijest što se ti signali lako mogu korigirati.

Razmislite o ovome. Što biste rekli kad biste saznali kako su tri od četiri frajera koji vas nisu nazvali poslije spoja imali isti razlog? Te da je riječ o nečemu što se može ispraviti. Isprva možete biti povrijeđeni, ali važno je da otkrijete u čemu je problem. Osobito ako je riječ o nečemu što ne odražava precizno vašu stvarnu osobnost.

Stoga, kad se ubuduće pojavi gospodin Pravi, nema više mjesta za propuste...

Dobitnice knjige 'Zašto me još nije nazvao' su Jelena Novak Kovač, Marina Mandir i Silvija Cabunac. Dobitnicama čestitamo, a svima ostalima želimo više sreće drugi puta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju