'U točno 29 poteza Kraljica će izbaciti Kralja' rekla je Madonna na koncertu u New Yorku održanom 6. listopada. Šest kuća u Londonu, stan u New Yorku, seosko imanje i skupe umjetnine samo su dio njihove zajedničke imovine. Ako je suditi po popisu pred nama je najskuplji razvod u povijesti


Par koji se razvodi nakon sedam i pol godina braka zatražio je od javnosti da imaju razumijevanja prema njihovoj obitelji.

Madonna je Guyju ponudila imanje vrijedno 12 milijuna funti i 15 miljuna u gotovini

Madonna je dala naslutiti da je kraj blizu kada je iz njihovog doma u Londonu počela odnositi skupe umjetnine među kojima je Dalijeva slika i portret Napoleona Bonapartea koji je naslikao Jacques-Louis David.

Kraljica popa je navodno ponudila suprugu seosko imanje Ashcombe House vrijedno 12 milijuna funti i uz to još 15 milijuna funti. 

Bračni krah: Madonna ima ljubavnika, a Guy ne želi ništa od nje

Pravni stručnjaci procijenili su da bi Guy mogao potraživati 75 milijuna funti s obzirom da je par u svojoj desetogodišnjoj vezi priskrbio 80 milijuna funti te skupocjene nekretnine.

Uspije li Guy u svom naumu to bi mogao biti najskuplji britanski razvod. Taj rekord za sada drži nagodba kojom je John Charman isplatio supruzi Beverley 48 milijuna funti 2006. godine.

Madonna čije bogatstvo je procjenjeno na 275 milijuna funti već je okupila tim pravnih stručnjaka među kojima je odvjetnica Fiona Shackleton poznata pod nadimkom 'čelična magnolija' te odvjetnički tim koji je zastupao Sir Paula McCartneyja u razvodu od Heather Mills.

Prijatelji Guyja Ritchiea tvrde da javnost nakon turbulentnog braka može očekivati miran razvod te da će se oni koji očekuju sapunicu - razočarati.

Mučna točka razvoda bit će i skrbništvo nad djecom Lourdes, Roccom i Davidom Bandom.

Madonna je u posljednje vrijeme bliska s Lourdesinim ocem, koreografom Carlosom Leonom koji je zabrinut da će razvod pokvariti proslavu 12-og rođendana njegove kćeri.

Dvanaestogodišnja Lourdes je prema riječima njenog oca, sretna što joj se majka razvodi.

Kap koja je prelila čašu je bio Madonnin zahtjev da se Guy preseli s njom i djecom U New York. On je navodno poludio i odbio ispuniti još jedan hir svoje supruge. 

'Ili si vani ili unutra' odbrusila mu je Madonna. 

'Stvari su toliko izmakle kontroli da Guy i madonna nisu mogli provesti ni minutu u istoj prostoriji' rekao je izvor blizak paru.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju