Iako je riječ o 300 milijuna dolara zarađenih tijekom braka, čini se da su u fokusu žestoke borbe ipak djeca - Lourdes, Rocco i David. Madonna ih želi odgajati u kozmopolitskom New Yorku, a Guy želi da se obrazuju u Londonu i Wiltshireu.


Odvjetnici Madonne i Guya Ritchieja još uvijek nisu uspjeli sklopiti izvansudsku nagodbu oko djece - Lourdes, Rocca i Davida koje Madonna želi odgajati u New Yorku.

Guy Ritchie uzrujan je što njegovi roditelji, preseli li se Madonna u New York, neće moći viđati djecu, osobito Rocca

Osim toga, Ritchiejevi roditelji John Ritchie i Amber, Ladly Leighton, koji su također rastavljeni, oštro se protive tome da nihovi unuci žive preko Atlantika.


- Amber Ritchie je jako uzrujana što Guy i Madonna nisu uspjeli riješiti svoje nesuglasice, zbog djece, ponajviše Rocca kojeg, preseli li se Madonna u New York, neće imati priliku vidjeti.

Prema bliskim izvorima, Guy je frustriran što Madonnini odvjetnici slučaj razvijaju na Madonni kao brižnoj majci koja o svojoj djeci brine više vremena.

Ipak, složni su u jednom - oboje su zamolili medije da imaju razumijevanja za njihovu obitelj u za njih teškom periodu.

Dakle, Madonna je ponudila Ritchieju njihovo imanje u Ashcombeu koje vrijedi oko 12 milijuna funti, plus dodatnih petanest milijuna funti. Pravni stručnjaci pak tvrde kako bi Guy mogao tražiti 75 milijuna funti s obzirom na iznos novca koji su zaradili tijekom desetogodišnje veze, te polovicu nekretnina stečenih u braku.

Guy i Madonna: Bitka je počela i bit će gadno!

Madonna: Zašto sam ostavila Guya Ritchiea

Osobno bogatstvo Madonne procjenjuje se na 275 - 300 milijuna funti, a kako bi ga zaštitila uposlila je vodeći pravni tip stručnjaka koji uključuje Fionu Shackleton, koju inače zovu 'Čelična Magnolia' i Nicholasa Mostyna koji je zastupao Sir Paula McCartneya protiv Heather Mills.

Na kraju svega, njihovi prijatelji tvrde kako će to biti vrlo miran razvod koji će se dogoditi zbog zapravo suprotnih svjetonazora: kabale, New Yorka i novog posvojenje.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju