Glumica Heather Graham otkrila je tantrički seks prije sedam godina za vrijeme snimanja filma 'Guru' i od tada se, kaže, nije prestala baviti višesatnim vođenjem ljubavi

Glumica Heather Graham poprilično je otvoreno priznala kako već godinama uživa u tantričkom seksu. Ono što je najviše poznato o tantričkom seksu jest kako ga prakticira Sting i kako traje najmanje osam sati.

Sve se događa postupno i polako dok se ne spojite s partnerom. Tantrički seks traje jako dugo, no osim vrhunskog zadovoljstva, imat ćete jaču i stabilniju vezu, savjetuje Heather Graham

Nešto preciznija bila je Graham koja tantrički seks preporučuje svima, jer osim vrhunskog zadovoljstva jamči čvršću i stabilniju vezu,. te veću povezanost s partnerom.

- Počela sam istraživati tantrički seks prije sedam godina za vrijeme snimanja 'Gurua' i otada nisam prestala, kazala je 39. godišnja glumica.

Najveća prednost takvog seksa je trajanje, jer tantrički seks doista traje osam sati, no tijekom tog 'radnog vremena' može se predahnuti uz glazbu ili neku drugu pauzu. Sve se događa postupno do trenutka kada se partneri potpuno spoje.

- Za mene je to idealno, zaključila je Graham koja prakticira i transcedentalnu meditaciju te se nada kako će uskoro moći doćži i u fazu levitacije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju