Heath Ledger i Jake Gyllenhall uzdrmali su svijet valjajući se u šatoru u Leejevom filmu 'Brokeback Mountain'. No, dok je bilo za pretpostaviti da su se koljena tresla homoseksualcima, ispostavilo se da su se stresla i ženama. Tko bi rekao da akcija 'muškarac - muškarac' može biti toliko.... uzbudljiva?

Vodeći pisac gay fikcija James Lear,  koji je na dodjeli prestižnog Erotic Awardsa proglašen piscem godine, proslavio se svojim britkom napisanim fikcijama čiji su glavni protagonisti bili dečki. 

No, zanimljivo je kako je njegova prva knjiga 'The Back Passage' bila popularnija među ženama, nego li muškarcima (misli se na homoseksualce), a sudeći prema pokazateljima isto će se dogoditi s novim romanom 'The Secret Tunnel'.

Pojašnjenje? Pa, u tu je svrhu možda najbolje iskoristiti izjavu jedne žene koja je rekla: Jedan je penis dobar, dva penisa su još bolja. Sviđaju nam se muškarci, uzbuđuju nas, a još nas više uzbuđuje muškarac s muškarcem. To je kao čitava četa muškaraca!'

Jasno je da cijela priča ne funkcionira samo zbog velike količine testosterona, već je riječ i o kvaliteti! 

U hetero pornićima koje rade muškarci, glumac uglavnom obavlja 'posao'. Glumci u gay pornićima su pak lijepi, zgodni i fizički zapravo idealni

U većini slučajeva, hetero porniće rade muškarci, pa je pažnja usmjerena prema glavnoj glumici koji posjeduje neke atribute. Kod njezinog muškog partnera je važna samo veličina, kao i da radi svoj 'posao'. 

U gay pornićima je situacija posve drugačija. Glumci su lijepi i fizički atraktivni, imaju lijepa tijela i uglavnom udgovaraju prototipu vizualno idealnog muškarca.

Osim vizualnog faktora, muški homoseksualni odnos za žene je još neistražen teritorij. Kada gledaju hetero pornić, žene su uvijek uživljavaju u ulogu žene. Kod gay pornića one mogu birati - žele li biti potčinjene ili dominantne. 

Gledajući porniće žene reagiraju kao muškarci, uzbuđuju ih muškarci, gledaju muška tijela kao seksualne objekte. 

Oba muškarca u filmu su jednako uzbuđena, nema klasično odnosa žena-muškarac, iako i tu postoji podjela na gospodara i potčinjenog.

I da, spomenuli smo gospodina Leara autora romana 'The Back Passage'. U jednoj od scena dvojica se detektiva, lokalnih heroja poseksaju pred osumnjičenim kako bi dobili informaciju kojom će riješiti važan slučaj. 

Pitamo se jesu li nosili uniformu?

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju