Vibrator nije samo igračka za usamljene žene, već savršeno sredstvo stimulacije za oba partnera. Iako ga muškarci smatraju konkurencijom, ovaj seksualni ljubimac može rasplamsati vaš seksualni život u trenu, no jedino je važno previlno ga predstaviti partneru

Vibrator kao jedna od najstarijih seksualnih igrački postao je popularniji nego ikad.

No nije riječ samo o zadovoljstvu za slobodne žene, već o vrlo zanimljivom seksualnom pomagalu koji seks s partnerom može pretvoriti u pravu paletu još neotkrivenih vrućih osjećaja koji će dodatno rasplamsati vaš seksualni život.

Iako se čini kako muškarci imaju averziju prema stvarčicama koje bi mogle zamijeniti njihov ponos, ne brinite jer vibrator u vezi u svijetu je postao pravi hit.

No prije nego svom partneru predložite jedno ovakvo seksualno osvježenje vrlo je bitan način na koji ćete ga upoznati s vašim novim ljubimcem.

1. Odaberite pravi trenutak
Razgovor o vibratoru za ručkom ili uz nogometnu utakmicu zabranjena je tema. Pokušajte radije ovu avanturu predložiti u nekoj opuštenoj atmosferi kao što je maženje u krevetu ili nakon seksa.

2. Pazite na njegov ego
Mnogi muškarci vibrator smatraju kao neumornu konkurenciju, a na vama je da razbijete ovu predrasudu.

Pohvalite njegove seksualne sposobnosti,a novog prijatelja predstavite kao zabavnu igračku koja će njegovu partnericu pretvoriti u pravu zvijer željnu njegovih dodira.

3. Varijacije na temu
Mislite li da vaš muškarac nije spreman za još jedan penis u vašem krevetu, ne brinite jer postoje različiti oblici pomagala koji ne podsjećaju na konkurenciju.

Pokušajte s takozvanim Finger vibratorima koji i preuzimaju funkciju prsta, rukavicom ili minijaturnim bullet vibratorom.

4. Dobra prezentacija

Dobra prezentacija vibratora sigurno će promijeniti njegovo mišljenje.

Prije nego ga pokušate uvjeriti u sposobnosti koje nudi vibrator, isprobajte ga sami pred njim, ali bez pretjerivanja kako ne bi postao ljubomoran. Tada ćete saznati je li to doista ono što oboje želite.

>> Ma što radi vibrator od 40,000 eura?

>> 10 trikova koji će pojačati vaš seksualni apetit

5. Istaknite prednosti
Prednosti vibratora doista su obostrane. Predigra mnogim muškarcima predstavlja napor, a upravo je vibrator za takve pravo rješenje.

Osim što ćete se brže uzbuditi i s time skratiti vrijeme predigre i vaši orgazmi će biti stvarni, a vaš partner će to itekako osjetiti. Vibrator preuzima ulogu prstiju i jezika pa gimnastičke poze i neudobni položaji više nisu potrebni.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju