Iako je osmjeh najljepši ukras lica ponekad on može biti i mana. Naime, istraživanja su pokazala kako osmijeh kod žena privlači muškarce no obrnuta situacija nikako ne pali, naprotiv, izgleda očajno i lažno

Iako će neke žene priznati kako širok osmjeh kod muškarca može biti vrlo seksi i privlačan istraživanja su pokazala kako su takve žene u manjini.

Iako je osmjeh jedan od najljepših ukrasa ženskog lica, kod muškaraca on može odaslati potpuno krive signale. Naime, muškarci širokog osmjeha koji pokazuje sve svoje zube žene su prokomentirale kao nešto što im vrlo često izgleda lažno i proračunato te da otkriva muškarca koji žudi za seksom.

Razmislite malo, bi li vam primjerice Colin Farrell, George Clooney ili Hugh Jackman i dalje bili toliko seksepilni i neodoljivi da zamijene onaj prepoznatljivi pogled ispod obrva i lagano nasmiješeni brk s širokim usiljenim osmjehom 'od ha do uha' kakvim nas ponekad počasti Tom Cruise?

>> U 6 koraka do čvrstog samopouzdanja

>> Pročitajte njegovo tijelo i saznajte kakav je muškarac

'Postoji nešto u mističnom pogledu i spontanom izgledu zločestog dečka što privlači većinu žena što su i pokazala promatrajući fotografije različitih muškaraca.

Većina ih je priznala kako frajer sa širokim osmjehom izgleda lažno, feminizirano ili očajno za seksom', izjavila je voditeljica istraživanja Jessica Tracy.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju