J.Lo se izgleda voli zaklinjati na vječnu ljubav. Učinila je to već tri puta s različitim muškarcima. Prva dva puta puta nije potrajalo, no s posljednjim suprugom Marcom Anthonyjem obnovila je bračne zavjete u Las Vegasu. Što je sigurno, sigurno je


J.Lo i suprug Marc Anthony su nakon četiri godine braka u tajnosti obnovili bračne zavjete. Ceremonija je održana u raskošnom penthausu hotela Caesars Palace nakon što su supružnici cijelu noć proveli u klubovima i kasinima Las Vegasa. 

'Sve se dogodilo bez planiranja. Oko ponoći su počeli tražiti slobodnog svećenika' rekao je gost hotela.

Ceremonija na kojoj su bila prisutna dva svijedoka trebala je biti održana na terasi pentahausa, no zbog niske temperature premještena je unutra.

Obnovljeni apartman je otvoren u subotu tako da su J.Lo i Marc prvi gosti koji su odsjeli u njemu. 'Sve je bilo predivno i savršeno' rekao je uzbuđeni Marc.

Jennifer je blistala u elegantnoj crnoj haljini, a nakon što su izgovorili zavjete nazdravili su Dom Perignonom za dug i sretan brak. Roditelji Jennifer Lopez čuvali su blizance Emmu i Maxa u susjednom apartmanu.

Jennifer Lopez  se 1997. udala za kubanca Ojani Noa. Taj brak je potrajao samo godinu dana, rastali su se 1998. godine. Drugi puta je sreću potražila u plesaču Cris Juddu kojeg je upoznala na snimanju spota 'Love Don't Cost a Thing'. Za njega se udala 2001., a razišli su se 2002. godine kada je upoznala Bena Afflecka.

Sreću je pronašla uz Marca Anthonyja za kojeg se udala 5. lipnja 2004.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju