Praznovjerni ili ne kad je riječ o ljubavi malo je toga što vas ne zanima. Uz pomoć jedne jabuke sami možete otkriti puno toga. Provjerite kako!

Jabuka vam na 5 različitih načina može otkriti detalje o vašem ljubavnom životu.

Želite li otkriti tko je vaša prava ljubav koja će vam zauvijek ostati vjerna potrebne su vam jabuka i svijeća. Jabuku stavite ispred ogledala i zapalite svijeću, a u odrazu bi se trebao pojaviti lik muškarca koji vas obožava.

Zanima li vas koji su inicijali muškarca u kojeg ćete se zaljubiti sve što trebate učiniti je oguliti jabuku u jednom potezu. Koru bacite preko ramena ili glave. Kad padne na tlo trebala bi pokazati slovo...

>> 5 razloga zašto biste danas trebali pojesti jabuku

Muškarac kojeg volite može vam se pojaviti u snu i to tako da 18 pribadača i jabuku zavežete uz pomoć podvezice i stavite ih ispod jastuka. Slatki snovi!

Privlače vas dva muškarca, a ne možete se odlučiti koji vam je draži? Pojedite jabuke, a koštice zalijepite na lice i svakoj dodijelite ime. Ona koja posljednja sklizne s lica otkrit će ime vašeg princa.

Kako bi provjerili kakva je vaša ljubavna budućnost uzmite dvije koštice jabuke i bacite ih u vatru. Odleti li svaka na svoju stranu morat ćete još malo pričekati na ljubav, a odlete li u istom smjeru partner bi vas mogao zaprositi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju