Je li vaš seks postao rutina? Pročitajte kako pomoću sitnica u vaš spolni život možete uvesti nove, svježe povjetarce i kako seks opet može postati ona divlja igra, koje se tako volite igrati.

Za vrijeme seksa u misionarskom položaju počnite pomicati bokove u smjeru kazaljke na satu. Neka vaš partner čini isto. Tako ćete dobro pritisnuti na ženski klitoris i njenu G točku. Prije postizanja orgazma zamijenite položaj a da pri tome ne izgubite kontakt s partnerom. Pauza će još povećati intenzivnost i dužinu orgazma.

Za vrijeme položaja na pasji način neka za promjenu muškarac bude na miru, a žena neka se pomiče prema vlastitoj želji. Dobar način razbijanja rutine.Umjesto da obavite 'na brzaka' neposredno prije odlaska na večeru kod prijatelja, strasti se radije prepustite u autu parkiranom ispred zgrade prijatelja. Već činjenica da bi vas netko mogao vidjeti je izuzetno uzbuđujuća, zar ne?

Igrajta se igrice 'bez dodira'. Pravila igre su sljedeća: kada ste svučeni, jedno drugo možete dodirivati samo kosom, bradavicama, usnicama i jasno s intimnim područjima. Umjesto da u videoteci posudita još jedan DVD s epizodama Dr. Housea, radije skrenite na odjel s filmovima za odrasle. Gledanje porno filma koristite kao predigru.Sljedeći puta kada se vi ili vaša draga probudite usred noći, umjesto da se okrenete na drugu stranu i nastavite spavati, radije počnite njježno milovati partnerove intimne dijelove. Seks u polusnu uvijek je vruće i uzbudljivo iskustvo.

Stavite povez preko očiju, tako da ništa ne vidite. Kod takve je predigre važno da niste eksplozivni, jer svaka brža kretnja može povrijediti vašeg partnera. Za vrijeme predigre neka povez bude na očima i nemojte ga skidati niti za vrijeme seksa. Vaša osjetila kao što su sluh, opip i miris biti će izoštreniji, a vaše seksualno iskustvo nezaboravno.

Više na www.sexation.info

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju