Mnoge holivudske ljepotice vjeruju kako je mlađe slađe, no izgleda kako je Jennifer Aniston dojadilo igrati se s klincima. Glumica koja je u vezi s Johnom Mayerom bacila je oko na puno zgodnijeg i muževnijeg muškarca s kojim je provela intimnu večer.


Jennifer Aniston i John Mayer su nakon prekida, pa pomirenja ponovo na ledu. Glumica koja je napunila četrdeset godina izgleda više nema vremena za igru, a svoju veliku želju da postane majka pokušati će ispuniti uz drugog, odraslog muškarca.

Jennifer je blistala, a njezin pratioc nije jedan od prijatelja s kojima često odlazi na večeru. To je novi muškarac koji se prema njoj ponašao zaštitnički.

Jen je viđena u društvu visokog i muževnog muškarca na intimnoj večeri u restoranu Chateau Marmont.

Iako se par skrivao od očiju javnosti neki su uspjeli vidjeti njezinog pratioca kojeg opisuju kao 'puno zgodnijeg od Johna Mayera'.

'Jennifer je blistala, a njezin pratioc nije jedan od prijatelja s kojima često odlazi na večeru. To je novi muškarac koji se prema njoj ponašao zaštitnički i uspješno ju skrivao od znatiželjnika', svjedoči jedan od očevidaca.

Jennifer i John već neko vrijeme nisu viđeni zajedno u javnosti. Možda je njihovoj vezi stvarno došao kraj.
Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju