Znate li da su perike za međunožje svojevremeno bile uobičajeni dio ženskog arsenala ljepote? To je samo jedan od beskorisnih podataka koje smo izvukli iz nepresušne enciklopedije seksualnosti

Ako vam nedostaje intrigantnih tema za kakvo opušteno večernje druženje ili želite svog partnera impresionirati zavidnim znanjem iz seksi enciklopedije, portal za upoznavanje partnera HocuSpoj.com vam prenosi neke od manje poznatih i intrigantnih seksi činjenica.

Strogo kontrolirani rast stidnih dlaka
Sve dlake na tijelu imaju program koji im omogućava strogo ograničeno vrijeme rasta. Zbog toga se rast stidne dlake zaustavlja obično nakon tri mjeseca. Zamislite što bi se dogodilo kada bi stidne dlake imale potencijal rasta kose.

Muškarci koji gledaju druge muškarce su plodniji
Muškarci koji gledaju pornografiju s jednom ženom i nekoliko muškaraca su plodniji od muškaraca koji gledaju lezbijske porniće ili samo gole žene. Znanstvenici nagađaju kako gledatelj na biološkoj razini muškarce u pornićima smatraju konkurencijom pa njihovo tijelo povećava rasplodne kapacitete.

Pingvini su skloni prostituciji
Nedvojbeno, ženke pingvina, pa čak i kada su u paru, često puta podaju svoje tijelo drugim mužjacima u zamjenu za materijalna dobra. Zoologinja Fiona Hunter tvrdi kako se pingvinke nude isključivo nesparenim pingvinima kako bi od njih dobile oblutke i materijal potreban za gradnju gnijezda.

Ponekad čak izvedu cijeli ritual zavođenja pa nakon što se domognu željenog oblutka pobjegnu od nasamarenog mužjaka.

>> 7 koraka do boljeg oralnog seksa

>> 5 laži koje otkrivaju lošu vezu

Vlasulje za vaginu
Najstarije pronađene vlasulje za vaginu datiraju s početka 15.
stoljeća. Nosile su ih žene koje su brijale pubis kako bi broj stidnih ušiju održale na prihvatljivoj razini. U viktorijansko vrijeme su ih često koristile prostitutke za prikrivanje znakova spolnih bolesti.

Danas se koriste na filmskim setovima kako bi se pokrili intimni dijelovi tijela glumaca u golišavim scenama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju