Jutro nakon seksa u partnerima budi različite želje i potrebe. I dok bi žene najradije uživale u maženju, muškarci razmišljaju o šalici kave i što bržem odlasku iz kreveta

Seks za jednu noć je nešto što upražnjavaju i žene i muškarci, no na jutro poslije gledaju različito. Na želju muškaraca da što prije nestanu iz kreveta žene ne gledaju blagonaklono. Žene se osjećaju odbačeno, a to su potvrdile u istraživanju, jednom od prvih koje je rađeno na temu kako se ponašamo nakon vođenja ljubavi.

I dok pripadnice ljepšeg spola ujutro žele uživati u maženju i ljubljenju, muškarci bi radije zapalili cigaretu ili si pripremili omiljeni jutarnji napitak.

'Bez obzira radi li se o avanturi ili dugoj vezi žene žele podijeliti svoju intimu s partnerom', rekla je psihologinja Dr. Susan Hughes.

Muškarci koji će ujutro pokazati svoju nježnu i brižnu stranu u očima žena postaju materijal za dugu vezu. No pripadnici jačeg spola ne razmišljaju na taj način, njima je puno važnije ono što se događalo tijekom noći.

Ipak, pripadnici oba spola složili su se oko jedne stvari - važno je reći 'volim te' u dugim vezama!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju