Dobro zvuči, ali kako ga postići? Pročitajte kako 'ojačati' i pripremiti čula za jači seksualni klimaks. Nabrojali smo sva čula i lagane smjernice kako ih dodatno potaknuti, što bolje zadovoljite svako čulo krajnji cilj će biti vulkan zadovoljstva.

Sluh

Muškarci, morate znati da žene dodatno uzbudi otkrivanje muških “vrućih“ točaka koje popratite glasnim odobravanjem. Dakle, budite glasni i jasni u iznošenju što na vas stimulativno utječe. I ne, ne zvuči grozno da stenjete kada dođe do pravog mjesta dok ona radi pravu stvar.

Žene, nemojte pretjerivati sa mirisima jer najljepše miriše žensko podatno tijelo bez raznoraznih kremica, opojna kombinacije prirodnog mirisa i malo parfema je najprivlačnija za muški rod

Vaše glasanje, samo će ju dodatno zaintrigirati i potaknuti da nastavi to raditi još bolje.Dok vi, osim poticanja partnerice izražavanjem zadovoljstva, uključite se u igru koristeći što je moguće dublji glas u blizini njezinog vrata i ušnih resica kako bi vratili uslugu.

Vid

Žene se također uzbude kad vide njima nekog zanimljivog ili neku zanimljivu situaciju. Što vam je činiti? Gledanje partnera ženama je uzbudljivo, ali im je uzbudljivije vidjeti sebe i partnera u akciji, a za to je najbolje iskoristiti priliku kad se nalazi ispred ogledala.

Ako je u spavaćici ili razodjevena, gledanje nje same dok joj polako ruke pomičete po trbuhu ili bedrima će svakako ostaviti jako dobar dojam na njezinu potrebu za vama. Ljubljenje u vrat i tiho mrmoljenje dubokim glasom stvara čuda u kombinaciji sa ogledalom.

Za većinu muškaraca dovoljno je vidjeti partnericu i raditi na njezinom zadovoljstvu, ali za one tvrđe orahe preporučamo njezine lagane dodire unutrašnjom stranom bedara.

Njuh

Područja u mozgu koja kontroliraju miris, pamćenje i seksualno uzbuđenje jako su povezana. Što uraditi? Možda ste prešli na novi parfem ili kolonjsku vodu, ali ono malo stare što vam je ostalo, špricnite po krevetu. Kada partnerica legne u krevet, sjetit će vas se u počecima veze kako vam je dobro bilo.

Također, kombinacija čistog muškog tijela uz malo parfema, uz znoj nastao od uzbuđenja ženama je neodoljiv. Nekim ženama može biti uzbudljiva kombinacija cigareta i alkohola, ali tu ima dosta drugih faktora koji bi mogli biti problem pa ih se ne preporuča zajedno.

Žene, nemojte pretjerivati sa mirisima jer najljepše miriše žensko podatno tijelo bez raznoraznih kremica, opojna kombinacije prirodnog mirisa i malo parfema je najprivlačnija za muški rod.

Okus

Fine čokolade ili neki drugi afrodizicijaci su jako korisni. Već svi znate priče o ovakvim vrstama afrodizijaka. Savjet?

Zavedite ju hraneći je onim afrodizijacima koje obožava. Igrajte se hranom. Bit će novitet, a s druge strane, svidjet će joj se. Također kombinacija ljubljenja uz neki afrodizijaka u ustima će stvoriti miris i okus koji je privlačan muškarcu i ženi.

Dodir

Iako je dodir osjet koji ste koristili zajedno sa osjetom vida nemojte smetnuti sa uma da je to bio tek početak i da za vrhunsko zadovoljstvo potrebno je dotaknuti i posvetiti pažnju većini osjetljivih točaka kod muškaraca i kod žena.

Ženske erogene zone su slijedeće: vrat, uši, bradavice,dlanovi, unutrašnja strana koljena i butina, unutrašnja strana ruke i naravno najosjetljivi dio ispod venerinog brežuljka, svi ovi dijelovi ženskog tjela zaslužuju nježne dodire, poljupce i grickanje.

Muškarci također vole ljubljenje vrata, dodirivanje njihovih muških bradavica i konačno dodirivanje njihovog 'macana'. Dodir je zadnje osjetilo koje ćete koristiti prije konačnog sjedinjenja i fantastičnog vrhunca.

Posjetite stranicu: sex.hr

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju