Svaka je žena barem jednom okusila nelagodi kada tijekom izlaska s prijateljicama krene okupacija dosadnih frajera. Jedna od najčešćih situacija je prisila na komunikaciju u obliku plesa. No kako je izbjeći i kako prepoznati onog 'pravog' koji ne zaslužuje vašu pažnju?

Upoznate muškarca, započnete komunikaciju i kreće akcija: poziva vas na ples. Iako postoje žene kojima nije im problem zaplesati, većina takvu situaciju smatra noćnom morom. No kako ju izbjeći?

1. Prepustite se situaciji, ali na kratko
Najjednostavnija opcija, pod uvjetom da vam je on simpatičan, je da pokušate odglumiti da plešete, ali samo na 15 do 20 sekundi. Krenete li u akciju budite na oprezu jer postoje 3 vrste napasnih plesača:

- Oni koji napadaju sprijeda unoseći vam se u lice podignutih ruku
- Oni koji napadaju s traga (takvi su najgori) dodirujući vaše bokove i spuštajući se u polučučanj.

Bilo kako bilo, na vama je da pobjegnete na vrijeme dok ne pomisli da uživate u disko pokretima iz pakla.

2. Kada zagusti trk po piće
Najbolji izlaz iz neugodne plesne situacije svakako je bijeg po piće. U trenutku kada vam predloži ples, baš tada ste se zaželjeli nekog osvježavajućeg pića. U takvoj situaciji možete saznati i kakav je kavalir. Dobar bijeg svakako je i onaj u toalet. 'Pudranje nosa' kod muškaraca uvijek pali.

>> Otkriveni pokreti kojima muškarci zavode na plesnom podiju

>> Izbjegnite greške koje će uništiti seks

3. Nekontrolirani pokreti
Osim što ćete izgledati kao netko tko se odio s dvije lijeve, budite svjesni da skakanje i vrćenje glavom nije nimalo atraktivno. No želite li izbjeći poziv za ples to može biti itekako korisno. Nekoliko divljih skokova i problem je riješen. Neće vas više gnjaviti i vi možete mirno nastaviti dobar provod s prijateljicama.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju