Svaka žena odglumi barem jedan orgazam u životu. Neke pak odglume sve. Još uvijek ostaje pitanje zašto to čine? Postoji mnogo razloga, a većina ih je doista i opravdana

Za glumljenje orgazma kod žena postoje dva najčešća razloga: žena ne želi da njezin partner misli kako je nije zadovoljio ili joj je dosta svega i želi već jednom završiti s tim. Žene kažu da njihovi partneri nisu zadovolj(e)ni dok i one ne dožive orgazam, pa se stoga trude dok žena ne doživi orgazam.

>> Otkriven pravi razlog zašto žene glume orgazam

Jedan od razloga koji se možda, muškom spolu pogotovo, čini nevjerojatnim je da se tipična žena ne seksa jedino zato da bi doživjela orgazam već obožava dodire i bliskost, ali i strast koju seksualni čin donosi sam po sebi, jednako kao što muškarac uživa od prvog dodira, pa sve do snošaja.

>> 5 lakih načina za ludi orgazam

Mnoge žene teško postižu orgazme zbog vaginalne suhoće, koja seks može učiniti bolnim pa čak i nepodnošljivim. Ne zaboravimo ni na stres, umor i druge psihološke faktore.

Rezultat svega navedenog često su lažni odglumljeni vrhunci pa ne čude istraživanja koja pokazuju kako više od trećine žena, iz želje da usreće svog partnera redovito glumi orgazam i to rade poprilično vješto.

Žene znaju savršeno odglumiti orgazam te je muškarcima gotovo nemoguće prepoznati pravi vrhunac od onog koji zaslužuje Oscara, a istraživanje je pokazalo kako to radi njih čak 80 posto.

No muškarac koji jako dobro pozna svoju partnericu vrlo lako može doznati pravu istinu. Naime, i najmanji pokret koji je žena  učinila strastveno, spontano i nesvjesno kod onog pravog orgazam može biti pravi pokazatelj.

Grčenje tijela, zabijanje noktiju u leđa, grimase na licu, jecaji ili tihi uzdasi samo su neki od reakcija kojeotkrivaju pravu istinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju