Faktor vremena može imati presudan utjecaj na ljubavni pohod. Nema sumnje, što imaš više vremena to su veći izgledi da ćeš impresionirati curu, osim ako nisi iritantan i dosadan, no u tom slučaju ti i tako nema spasa, osim ako nisi užasno zgodan

Nažalost, najčešće nemamo dovoljno vremena da bismo pokazali željenoj curi svoje prave kvalitete, jer smo svi mi dio jedne brze i površne kulture, u kojoj moraš ostaviti fenomenalan dojam odmah na početku ili nećeš dobiti novu priliku.

Ljudi su naučili nabrzinu donositi odluke o tome tko vrijedi, a tko ne, i to je problem.

Vjerojatno su zbog toga ljubavne igrice toliko bitne, jer one zapravo zamijenjuju prave razumne kriterije pri izboru partnera, za koje je potrebno vremena kojeg čini se dandanas nemamo.

Djelujući svojim riječima i dodirima odmah drito na emocije i hormone pripadnica ljepšeg spola, preskačemo normalno upoznavanje i pokušavamo doći do brzog poljupca ili emocionalne konekcije, što nam onda ipak u budućnosti daje ponešto vremena da onoj koja nam se sviđa pokažemo tko smo zapravo.

Nema sumnje, baš zbog nedostatka vremena samouvjereni, odlučni i drski postižu najviše u ljubavnom životu, a ne oni koji su hvalevrijedni ljudi. Brzina je postala ključ svega, a posebno zavođenja.

Cijeli post možete pročitati na: stifmeisterovom blogu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju