Ukoliko to sami još nište otkrili, brojke vam mogu pomoći da doznate kakav je vaš partner u krevetu. Neke od kategorija su tigar, lijeni medo ili umiljati mačak

Postupak je sljedeći: napišite sve samoglasnike iz partnerovog imena i svakom dodijelite broj. A je 1, E je 5, I je 9, O je 6, U je 3.

Ako je zbroj dvoznamenkasti, zbrojite obje znamenke i dobit ćete potrebni jednoznamenkasti broj koji će vam otkriti što vas očekuje pod plahtama.

Ako je ukupni zbroj 1
Vaš partner je prilično spretan u krevetu, no sve svoje vrline će pokazati samo ako on to želi.

Nažalost, to se ne događa često. Rečenice poput 'Ja sam umoran! ili 'Imao sam stresan dan na poslu!' su isprike koje često možete čuti. Povremeno ćete ga morati nagovarati na seks, a kada do toga konačno i dođe ne očekujte beskrajno nježnog i strastvenog ljubavnika.

Ako je ukupni zbroj 2
Za ovu osobu nažalost nikada nećete moći reći da je rođeni ljubavnik. Više je samo blijeda slika ljubavnika kakvog bi željeli imati. Voli se hvalisati sa svojim pothvatima, iako u stvari uopće ne misli tako. Ukoliko uspijete njegovu pažnju usmjeriti na sebe možda i otkrijete i uspijete probuditi strast u njemu.

Ako je ukupni zbroj 3
Ova osoba voli seks i paše mu netko tko je divlji baš poput njega. Predan je ljubavnik koji poštuje želje partnerice, a i romantičar je koji zna kako zavesti ženu i pritom je oduševiti. Imajte na umu da njegovo ponašanje nije spontano već uigrano jer daje rezultate!

Ako je ukupni zbroj 4
Partner koji odgovara broju 4 će se znati potruditi oko vas, no samo ako mu uistinu odgovarate. U vezi se nije spreman odreći seksa, pa ne pada na fore o glavobolji i lošem raspoloženju.

Ako je ukupni zbroj 5
Pred vama je vrlo šarmantan čovjek. On zna ženske tajne i želje, a poludjet će nakon samo jednog dodira na pravo mjesto.Ponekad je dovoljan jedan mazni pogled da vas odvede u spavaću sobu. Ne postavljajte mu pitanje gdje je naučio sve vještine jer bi ga mogli uvrijediti.

Ako je ukupni zbroj 6
Iza ovog broja se krije pravi tigar, strastven i žestok. kada se jednom upustite u igrice ispod plahti nemojte ni pokušati pobjeći jer vam to neće uspjeti.Ukoliko vam se to sviđa, samo naprijed, dobar vrhunac je zagarantiran!

5 ideja što učiniti s golim frajerom

Ako je ukupni zbroj 7
Iza ovog broja se krije muškarac koji će vas uvijek saslušati i imati razumijevanja za sve vaše probleme.Također je i vrlo pažljiv i nježan ljubavnik. Uživat ćete uz dodire praćene romantičnom glazbom i svijećama, a kad je s vama učinit će sve da se osjećate kao kraljica.

Što žene nikada ne bi smjele nositi u krevet?

Ako je ukupni zbroj 8
Osam je broj koji označava beskonačnost. To znači da ste naletjeli na partnera koji nema mjere ni granica. Ukoliko volite seks i samo seks ovo je idealni partner za vas, u protivnom će to ipak možda biti malo preveliki zalogaj za vas.

Ako je ukupni zbroj 9
Broj devet simbolizirano razvratnost, a za ovog muškarca je zavođenje način života. Vi se lovina, on lovac i učinit će sve da vas se domogne. Uživat će te, no to je sve što će vam ovaj muškarac pružiti!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju