Nakon bolnog prekida veze mnogi se bace na razmišljanje oprostiti ili se osvetiti. Iako se osveta čini puno primamljivijim rješenjem, ne kaže se bez razloga da je ona slatka, ali ostavlja vrlo gorak okus

Kada je riječ o ljubavi i strasti, teško je procijeniti što je čovjek u stanju napraviti. Ljubavni brodolomi na stjeraju na čudnovate odluke , a najčešće pitane koje nam u datom trenutku padne napamet je osveta ili oprost?

O istom je razmišljala i slovenska televizijska voditeljica Nina Osena, koja se razgolitila za Playboy u inat dečku s kojim je prekinula vezu.

A da osveta može biti vrlo slatka zna i Alka Vujica, koja je priznala kako su sve njezine ljubavi završile nesretno te da još uvijek čeka onoga tko će je voljeti, maziti i paziti.

Alka je s gledateljicama podijelila i vlastita iskustva kao i savjete kako se osvetiti, a napad jogurtom na njegovog limenog ljubimca njezin je as iz rukava.

I Nikolina Pišek je doživjela ljubavni brodolom, no za razliku od Alke ona je to brzo preboljela pa osvetu nije niti stigla isplanirati.

No da je osveta vrlo popularna dokazuje i Internet stranica posvećena sitnim ljubavnim osvetama na kojoj se nude brojni savjeti kako pogoditi gdje boli.

Neke od ideja uključuju smrdljive ribe i uvenulo cvijeće koje po narudžbi stiže na adresu bivšeg partnera.

>> Top 10 osveta bivšem suprugu. Uključite se!

>> 7 znakova koji će vam otkriti da vas vara

No osveta nije rezervirana samo za žene, već ju prakticiraju i povrijeđeni muškarci, no seksologinja Ida Šamanović objašnjava kako takve odluke upućuju na emocionalnu nezrelost.

Zaključak vezan za osvetu veže se za staru poslovicu koja upozorava kako je osveta slatka, ali ostavlja vrlo gorak okus.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju