Žene će radije uživati u dobroj knjizi ili televizijskom programu nego uskočiti u krevet i uživati u društvu partnera. Seks je prema istraživanju, kod pripadnica ljepšeg spola tek na trećem mjestu

Istraživanje provedeno u Kanadi pokazalo je kako se seks nalazi nisko na listi stvari koje su važne ženama. Spavaća soba koja je namjenjena za opuštanje i slatki san ženama služi i za čitanje ili uživanje u njihovim omiljenim televizijskim emisijama i filmovima. Veliki broj ispitanica priznalo je kako im je seks tek na trećem mjestu.

Dobra knjiga ili film sredstva su kojima se veliki broj žena rješava stresa. Seks je tek na trećem mjestu.

Žene koje su otvoreno priznale kako su zadovoljne svojim seksualnim životom i odnosom s partnerom, naglasile su kako im seks nije prva stvar koja im pada na pamet prilikom ulaska u krevet. 

Žene među plahtama ipak radije čine neke druge stvari.

Ovaj podatak koji je na prvi tren zabrinuo mnoge pojasnili su seksualni terapeti. Oni tvrde kako je ubrzani tempo života glavni krivac za ovakvo ponašanje.

Ženama seks jednbostavno nije prioritet. Nakon napornog radnog dana one će se radije opustiti uz dobru knjigu, tvrde terapeuti.

Još je jedan podatak iznenadio, a to je da se udane žene koje imaju djecu seksaju češće nego žene koje su u braku, no nemaju djecu.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju