Iako smo bili stopostotno uvjereni kako će našeg partnera vruće crveno rublje totalno raspametiti, čini se da smo bile u krivu. Crveno ih, za razliku od seksi crne, baš i ne pali

Više od polovice britanskih muškaraca kaže da im je crveno donje rublje najmanje omiljeno te da im je puno draža crna. Istovremeno, gotovo dvije trećine žena vjeruje da bi ih njihovi muškarci najradije vidjeli u crvenom grudnjaku i gaćicama.

Crveno donje rublje smatralo se najpoželjnijim poklonom za Valentinovo, no prema najnovijem istraživanju čini se da u spavaćoj sobi crvena boja zapravo najmanje pali.

Donje rublje koje će vas baciti na koljena

Više od pedeset posto anketiranih muškaraca crvenu je stavilo na sam vrh najmanje omiljenih boja za rublje, 18 posto smatra da je to ružičasta, a 11 posto najgorom bojom smatra boju kože.

Seksi donje rublje budi maštu oba partnera

Ono što će mnoge žene iznenaditi jest da iza crne, boja koja se muškarcima najviše sviđa jest bijela.

Ovo istraživanje nije uključivalo pitanja o materijalima i krojevima rublja, a s obzirom na dobivene rezultate, ne bi čudilo da su čipka i push up grudnjak u koji se zaklinjemo samo mit u koji vjerujemo da izbezumljuje naše muške polovice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju