Za dobar seks je potreban dobar partner i naravno strast. No iako je ova formula vrlo jednostavna postoje faktori koji seks mogu dodatno začiniti i podignuti ga na jednu višu razinu. Mislite li da ste dobri u krevetu preispitajte svoje postupke i ako bude potrebno napravite drastične promjene. Kako bi vam olakšali, donosimo pogreške koje uništavaju kvalitetu seksa

Seks po rasporedu
Iako je dobro biti organiziran i voditi računa i o najmanjoj sitnici, seks ne bi nikako trebao biti na vašoj listi obveza. Iako je vrlo teško izdvojiti vremena za romantično vođenje ljubavi pod svijećama ono što nikako ne smijete izgubiti je spontanost. Spontani seks zapravo je najstrastveniji, a želite li i vi ponovno doživjeti vrhunac strasti iznenadite svog partnera i on će vam biti zahvalan.

Seks na eks
Seks na brzaka može biti vrlo strastven i poželjan, no ako svaki vaš odnos s partnerom traje svega nekoliko minuta vrijeme je da se zapitate: Je li to doista sve što mogu dati od sebe? Upravo zbog toga što većinom muškarci preskaču predigru na vama je da preuzmete kontrolu i nametnete tempo koji će mu se itekako svidjeti. Nikada ne podcjenjujte predigru!

Seks bez strasti
Ako ste i vi jedni od onih koji seksualni užitak miješate s obavezom koju morate odraditi kako bi vaša veza bila uspješna, a posljednji orgazam ste doživjeli prošlog ljeta vrijeme je da napravite preokret jer problem nije u vama već u načinu na koji pristupate seksu. Predigra, zavođenje i svi ostali načini rasplamsavanja strasti postoje s razlogom i želite li doći do vrhunca nikako ih ne bi trebali preskakati. Vaše tijelo prepoznaje takvu situaciju i ono će na pravi pristup reagirati na pravi način. Oznojite se sa svojim partnerom i doživite već zaboravljeni vrhunac.

>> 10 bezobraznih pitanja o seksu koja se niste usudili pitati

>> Poza 68 kao stvorena za veliki O

Seks kao rutina
Nakon određenog vremena provedenog s partnerom parovi već napamet znaju koji im položaj u seksu najviše odgovara ili na koji će način najbrže doći do vrhunca. Iako to nije loša stvar tanka je granica između prepoznavanja potreba partnera i monotonije. Zadržite svoju rutinu, ali obavezno svako toliko napravite izlet koji će razbiti vaše rutinske pokrete.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju