Nevjerne žene mogu odahnuti, ako je vjerovati znanstvenicima za sve su krivi hormoni. Žene koje imaju višak hormona estrogena teško da će se zadovoljiti samo svojim partnerom, pa zato kreću u potragu za nečim novim i uzbudljivijim


Istraživanje je pokazalo kako lijepe žene svoj šarm i izgled često koriste kako bi zavele najboljeg prijatelja svog supruga ili partnera.

Istraživanje je pokazalo kako lijepe žene svoj šarm i izgled često koriste kako bi zavele najboljeg prijatelja svog supruga ili partnera.

Dr. Kristina Durante tvrdi kako lijepe žene imaju više standarde kada su u pitanju muškarci te ih je teže zadovoljiti. Ukoliko se na putu nađe netko bolji žene će brzo pronaći veliki broj razloga zašto prevariti partnera ili ga zamijeniti boljim muškarcem.

Istraživanje je provedeno na Sveučilištu u Texasu, a sudjelovale su 52 žene. Zadatak je bio ocijeniti svoju seksepilnost i izgled. Kod žena koje su same sebi dale najviše ocjene primjećena je povišena razina hormona estrogena koji je glavni krivac za seksualnu privlačnost.

Sudionice istraživanja koje su u vezi ili braku morale su odgovoriti jesu li zadovoljne s partnerom, a pokazalo se kako su one najljepše najmanje zadovoljne. Ipak, radije će odabrati dugu aferu s muškarcem, nego biti nevjerne samo na jednu noć.

Istraživanje je pokazalo kako su lijepe žene sklonije nevjeri te da će zahvaljujući šarmu i svom neodoljivom izgledu stalnog partnera zamijeniti novim kada se ukaže priliku. Bio bi grijeh toliku ljepotu ne podijeliti s brojnim muškim obožavateljima!


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju