Lindsay Lohan i Samantha Ronson izgleda imaju velike probleme u vezi jer mladoj glumici nedostaje stari način života. U isto vrijeme Kate Moss i Jamie Hince pojavili su se zajedno u javnosti i potaknuli glasine da vezi definitivno nije kraj

DJ Samantha navodno je zabrinuta da bi se Lindasy mogla vratiti starom načinu životu te smatra da im je potrebno razdvajanje kako bi obje shvatile što žele.

I dok je njihova veza, izgleda u krizi, ako je suditi po onome što je viđeno na izložbi održanoj u Londonu, Kate Moss i Jamie Hince su ponovo sretan par. Veza koju su manekenka i gitarist grupe The Kills započeli ranije ove godine od rujna je pod velikim upitnikom. 

Zajedničkim pojavljivanjem u javnosti par je ponovo pokrenuo glasine da su zajedno, a osmijeh na Kateinom licu bi mogao značiti baš to.

Kate Moss u svijetu poroka i loših muškaraca

I dok Kate Moss šeće Londonom s osmijehom na licu, DJ Samantha je svojoj djevojci Lindsay Lohan dala do znanja kako joj je potrebna samoća. Samantha želi napraviti pauzu i pogledati u kojem smjeru ide njihova veza.  

'Lindasy je ljubomorna i posesivna i previše vremena provodi uz sam koja se ne želi toliko izlagati javnosti' kažu prijatelji para.

Lindsay voli žene i muškarce, a u njoj se ponovo probudila i želja za izlascima i opijanjem dok se Samantha želi posvetiti svojoj karijeri i ne želi biti u vezi s osobom koja ne zna što želi.

Prije samo dva tjedna djevojke su bile na odmoru u Meksiku, a Sam je uznenadila Lindsay dijamnatnim prstenom vrijednim 50 tisuća funti. Romantični prijedlog da ozakone svoju vezu oduševio je Lindsay. 
'Bez obzira na burnu prošlost ja sam donijela odluku i idem prema  naprijed. Sam je predivna osoba' izjavila je Lindsay.

No, izgleda kako su te riječi otišle u vjetar odman nakon povratka iz Meksika. Samantha je brižna i osjećajna osoba koja želi ozbiljnu vezu, a Lindsay izgleda ipak nije spremna na to!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju