Godinu koja je na izmaku obilježile su hrabre žene koje su usprkos ljubavnim brodolomima ostale čvrste te ponosno, uzdignutih glava nastavile dalje. Halle Berry, Charlize Theron i Sandra Bullock predstavnice su samosvjesnih ljepotica koje i u 2011. ulaze s osmijehom na licu!

Posljednji prekid koji je uzdrmao Hollywood je onaj Eve Longorije i Tonyja Parkera. Suprugova nevjera i SMS poruke koje je glumica pronašla u njegovom mobitelu bile su dovoljna razlog za prekid šestogodišnje veze koju je par prije tri godine okrunio brakom.

>> Eva Longoria ima novog udvarača?

Očajna kućanica je izrazila žaljenje te podnijela zahtjev za razvod braka jer preko nevjere ne može preći. Iako se u posljednje vrijeme ne pojavljuje u javnosti, Eva oko se nije pretvorila u očajnu ženu koja svoje prljavo rublje iznosi u javnost već je dostojanstveno prihvatila ono što joj se događa.

Jedna od najljepših žena na svijetu, glumica Halle Berry 2010. će pamtiti po razlazu s manekenom Gabrielom Aubryjem. Par koji ima zajedničku kćer, trogodišnju Nahlu četverogodišnju je vezu završio na Gabrielovo inzistiranje.

>> Sve ljepša i ljepša Halle Berry

Vezi je, tvrde izvori bliski paru presudio nedostatak seksa, a glavni krivac za to je nesigurnost koju je Halle osjećala. Za Gabriela je ona bila najseksepilnija žena na svijetu, no prijašnje veze su uništile njezino samopouzdanje pa je zbog zahlađenih odnosa maneken pronašao utjehu u tuđem zagrljaju. 

>> Halle Berry: Duboki dekolte i vruće hlačice

Ipak, Halle je pronašla snage i nastavila dalje i to uzdignute glave. Ubrzo je svoje srce poklonila Oliveru Martinezu, a sve slobodne trenutke provodi u društvu Nahle o kojoj skrbi zajedno s njezinim ocem, a zbog odgoja djevojčice ostali su u dobrim odnosima.

Elegantna i profinjena ljepotica Charlize Theron je također ove godine rekla dosta i prekinula dugogodišnju vezu s partnerom Stuartom Townsendom.

>> Charlize Theron: Božica ljepote i seksepila

Charlize je sjetila kako između nje i Stuarta više nema kemije, a sama je sebi odlučila dati vremena kako bi shvatila što želi i bila spremna kada u njezin život uđe novi muškarac.

Ubrzo nakon nakon prekida u holivudskim krugovima počelo se šuškati o njezinoj aferi s Keanu Reevesom, no te su se glasine pokazale kao netočne jer su glumci samo dobri prijatelji.

>> Courtney Cox: Botox me učinio očajnom!

Pravi bračni brodolom doživjela je Courtney Cox koja se ove godine razišla od supruga Davida Arquettea. Par je odlučio staviti svoje potpise na papire za rastavu i to nakon 11 godina braka. Potvrdu razvoda dali su simboličnim skidanjem prstena.

>> Što skriva ožiljak Christine Aguilere?

Plavokosa pjevačica Christina Aguilera je nakon pet godina braka s Jordanom Bratmanom odlučila krenuti svojim putem.  Par je odlučio kako se zbog djeteta neće razvesti, već samo živjeti odvojeno, a tako i djelovati u životu. Vezu su započeli 2002. godine, a oženili se tri godine poslije. Prije dvije godine Christina je na svijet donijela sina Maxa. Christina je utjehu brzo pronašla u Matthewu Rutleru kojeg je upoznala na snimanju filma 'Burlesque'.

Možda najbolniji prekid u 2010. preživjela je oskarovka Sandra Bullock. Veliki uspjeh u karijeri, Oscar kojeg je primila za najbolju žensku ulogu u filmu 'The Blind Side' na ovogodišnjoj dodjeli te prestižne filmske nagrade zasjenio je skandal kojeg joj je priredio suprug Jesse James.

>> Sandra Bullock nakon bračnog kraha izgleda bolje nego ikada

>> Sandra Bullock muža zamijenila djetetom

Afera s prostitutkom natjerala je glumicu da mu zauvijek zalupi vrata, a snagu je pronašla u usvojenom sinu Louisu. Jača i ljepša no ikada pokazala je kako neće dopustiti da ju krivi životni odabir slomi i uništi joj vjeru u ljubav.

>> FOTO: Kate Winslet, koji dekolte!

Britanska glumica Kate Winslet i njezin suprug, redatelj Sam Mendes odlučili su raskinuti vezu nakon sedam godina braka. Rastava objavljena početkom godine je bila sporazumna i zajednički dogovorena, a obje strane zajednički obavljaju roditeljske obaveze.

Kate koja je uvijek ponavljala kako joj je život supruge i majke zanimljiviji od života zvijezde koju prate paparazzi se iznenada rastala od redatelja Sama Mendesa te nakon četiri mjeseca započela vezu s britanskim manekenom Louisom Dowlerom koji je poznat po kampanjama za kuće Burberry, Paco Rabbane i Paul Smith.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju