Pedesetgodišnjakinje Sharon Stone i Madonna, te 40-godišnja Kylie priglile su dvostruko mlađe muškarce. Prkose li dotične dame na ovaj način borama na licu ili su željne dokazivanja, nije ni važno. Tako ih je lijepo vidjeti u zagrljaju mladih komada...


Pop kraljica Madonna je nedavno njujorškim ulicama prošetala najnoviji modni dodatak, nepoznatog, mladog muškarca. Njegov identitet još uvijek nije poznat no jedno je sigurno, uspio je vratiti osmijeh na Madonnino lice, koje u posljednje vrijeme i nije bilo reprezentativno.

Naime, razvod od deset godina mlađeg Guya Ritchia, provlačenje po tabloidima i turneja ostavili su traga na njenom licu. No nakon što je bivšem isplatila 60 milijuna funti, Madonna očigledno kreće ispočetka. No od mlađih ne odustaje.

Nakon što je bivšem mužu isplatila 60 milijuna funti, Madonna očigledno kreće ispočetka. No od mlađih ne odustaje!

Džepna Venera 40-godišnja Kylie Minoque, cijelom je svijetu odlučila pokazati svoje blago. U posljednje vrijeme sve je češće u zagrljaju 28-godišnjeg španjolskog modela, zanosnog Andresa Velencosoa.

Prije tri mjeseca Kylie i Andres po prvi su se puta pojavili u javnosti na rođendanskoj zabavi Dite von Tesse, na kojoj su izmjenjivali nježnosti. Skijanje u Francuskoj i boravak u Španjolskoj pokazatelj su kako je mlađe uistinu slađe. Kylie dvanaest godina mlađeg Andresa ne ispušta iz ruku.


'Brojni modeli prekinuli su profesionalnu karijeru zbog voljene osobe. Ja to mogu razumijeti jer ne vjerujem u veze na daljinu. Barem ne na samom početku', jasan je bio mladi Andress kojemu Kyline godine čini se nimalo ne smetaju.

Sharon Stone je nakon propalog braka sa sedam godina starijim Philom definitivno okrenula novu stranicu u životu.

U posljednje vrijeme ne odvaja se od svojeg upola mlađeg dečka Chasea Dreyfousa koji joj pomaže i u odgoju sinova. 24-godišnji Chase nedavno se pohvalio prijateljima kako njegova voljena izgleda predobro s obzirom na godine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju