Madonna se nada kako će s novim muškarcem u svom životu, Rodriguezom imati još jedno biološko dijete. Pedesetogodišnja kraljica popa planira budućnost s igračem bejzbola i vjeruje kako je on odličan materijal za oca, no sve joj kvari Guy koji želi njenzin novac


Svoju vezu sa tridesetrogodišnjim igračem bejzbola Madonna je skrivala od  javnosti, no sada kada cijeli svijet zna da se ona i Guy Ritchie razvode planira svima pokazati koga i koliko ljubi. 

Za razliku od uskoro bivšeg supruga, Rodriguez je već obećao Madonni kako će je podržavati u širenju Kabale. Planira napisati nekoliko knjiga kojima će mladim sportašima približiti poruku Kabale.

Volim mnoge stvari u Engleskoj, no Guy nije jedna od njih

Rodriguez se planira pridružiti Madonni na putu u Malawi i biti uz nju dok ne uspije posvojiti još jedno dijete, što joj je sada najveća želja.

Madonna je Alexa podvrgnula testu koji će joj je pokazao je li on  zaista pravi muškarac za nju. Rodriguez mora nazvati kada kaže da će nazvati, ne prije niti kasnije, zatim mora poznavati tekst Kabale, a tu je već, navodno zadovoljio.

Razgovrali su i oko novca i izgleda da imaju iste stavove, a morao je i odgovoriti na pitanje što je Madonna imala odjeveno na njihova tri spoja. Pametni sportaš i na to je pitanje točno odgovorio.

Guy i Madonna: Nitko ne želi novac, samo djecu

Na pitanje što misli o izlaženju s tako slavnom osobom Madonnu je osvojio odgovorom da o njoj ne razmišlja kao o slavnoj osobi s kojom izlazi već kao o duhovnom biću.

Par provodi sve više vremena zajedno i satima razgovaraju telefonom. Kada su oboje u New Yorku najviše vremena provode u njenom stanu na Manhattanu.

Rodriguezova supruga Cynthia navela je Madonnino ime kao razlog razvoda.

I dok Guy tvrdi da ne želi ni novčića od svoje uskoro bivše supruge, Madonnini prijatelji okitili su ga nadimkom 'material Guy'. Ttvrde kako je sve što je htio od njihovog braka dio kolača vrijednog 320 milijuna funti!

'Ubila sam se radeći proteklih 30 godina da bi stekla sve to što imam, a on sada želi samo moj novac!' zaprepaštena je Madonna.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju