Ako vam prezaposlenost i manjak slobodnog vremena onemogućuju vam da pronađete srodnu dušu, pokušajte svoje dragocjeno vrijeme iskoristiti na neke od sljedećih aktivnosti koje bi vam mogle olakšati taj slatki zadatak

Onaj pravi čeka možda u blizini, ali vi nemate vremena tražiti ga. Možda samo trebate tražiti na pravim mjestima i time skratiti vrijeme potrage za vrijednim blagom.

RESTORAN
Zaposleni i slobodni muškarci najčešće nemaju ni vremena ni volje kuhati, pa biraju najlakše rješenje – jedu vani. Priuštite si barem jednom tjedno odlazak u restoran na ručak ili večeru, jer možda upravo Gospodin pravi sjedne za stol preko puta vas.

TERETANA
Muškarci koji brinu o svom izgledu posjećuju teretanu. A dokazano je i da su ljudi koji se redovito bave fizičkom aktivnošću sretniji – zdrav duh u zdravom tijelu. Dakle, dok radite na oblikovanju vlastitih mišića, možete naletjeti na onog koji je oblikovan baš za vas – dobro izgleda, brine o sebi i sretan je.

ŠETNJA S PSOM
Većina muškaraca najviše voli pse kao kućne ljubimce – dobre, odane, vesele i nezahtjevne životinje. Iskoristite sunčane dane i izvedite svog ljubimca u šetnju. Ako nemate vlastitog psa, uvijek ga možete posuditi od prijatelja i učiniti uslugu sebi i njima – najbolji razlog za početak razgovora jest zajednički interes - u ovom slučaju ljubav prema životinjama.

TRGOVINA ALATIMA
Koliko god vam trgovine 'muškim stvarima' bile neprivlačne, u njima ćete naići na jako puno pripadnika muškog roda, od kojih će vam neki zasigurno ponuditi pomoć. A iako niste planirali nikakvu kupnju, možda iz trgovine ipak izađete s vrijednim materijalom.

AUTO SAJMOVI
Auto show je muška verzija modne revije - muški hram. Dok razgledavate koji auto kupiti, možda usput pronađete i onog koji bi vam mogao pomoći u odabiru i budućem parkiranju.

AUTOPRAONICA
Kao što je navedeno, muškarci i automobili imaju poseban odnos. Kao što ženama kosa nikada ne može biti previše sjajna, to isto muškarci misle za svoj automobil. Iz tog razloga je autopraonica za njih važno odredište. A i vaš automobil ima pravo na čistoću i sjaj, zar ne?

TRGOVINE ELEKTRONSKE OPREME
Tehnologija i muškarci – vječna ljubav. Kao što pripadnice ljepšeg spola hodočaste po trgovinama s odjećom, jači spol to isto radi po trgovinama s igračkama kao što su mobiteli i računala. Jeste li sigurni da vam ne treba novi mobitel, tipkovnica ili barem kakav šareni podložak za miš?

SPORTSKI TERENI
Sportske dvorane, igrališta i centri mjesta su gdje se sklapa najviše poznanstava. Stoga je vrijeme da odaberete neki sport kao hobi. Osim što ćete biti u boljoj tjelesnoj formi, i vaše srce bi moglo povećati broj otkucaja iz nekog drugog razloga.

KNJIŽNICE I KNJIŽARE
Ako volite čitati, knjižara i knjižnica vas neće razveseliti samo nekim novim zanimljivim štivom, nego biste uz knjigu mogli dobiti i ostvarenje romanse o kojoj ste upravo čitali u zadnjem ljubiću. A ako s njim dijelite ljubav prema dobrom štivu, razgovor bi mogao započeti vrlo lako.

>> 7 dijelova tijela koji izluđuju muškarce

MUZEJI, GALERIJE I KAZALIŠTA
Dok se kulturno uzdižete, umjetnost možete doživjeti i na ljubavnom planu. A mogli biste i napokon razmijeniti mišljenja o umjetničkim djelima sa svojom srodnom dušom i nekim tko razumije vašu ljubav prema umjetnosti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju