Sama pomisao na seks pa i izgovaranje te riječi trebali bi biti okidači koji garantiraju ludu zabavu među plahtama. No istina je drugačija, a vruće igrice među partnerima ponekad je potrebno zagrijati. Otkrivamo vam tri jednostavna načina koja mogu, ali ne moraju upaliti

Spominjite njegovo ime
Muškarci su tašti ma što god oni imaju za reći o tome i zadrhtat će na spomen svog imena u trenutku dok prstima prelaze preko erogenih zona na vašem tijelu.

To je najbolji znak da ime svog ljubljenog možete upotrijebiti u trenutku kad vam se učini da stars napušta vašu spavaću sobu. Šapnite mu to nježno na uho i pritom vlažnim usnama dotaknite njegovu ušku... Uspjeh je zagarantiran!

>> Što muškarcima nikako nije seksi?

>> Tko je taj seksi muškarac među plahtama?

Mazite se
Nova istraživanja su pokazala kako se muškarci iznad 40. godine vole maziti, piše Cosmopolitan. Stisnite se uz njegovo golo tijelo i pružite mu osjećaj sigurnosti, a ono što će razbuktati strasti u tom intimnom trenutku je dodir vaših grudiju. Prije nego zakolutate očima sjetite se da su ipak samo muškarci!

Seksi govorancije... uvijek pale
Detaljni opisi onoga što bi mu radili jednostavno će ga izluditi. Budite temeljiti, ali nemojte se zaustaviti na riječima već pređite na djela.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju