Što muškarci žele? Najnovija istraživanja pokazuju kako je njihov mozak vrlo proračunat i jednostavan. Naime, dokazano je kako muškarci koji traže flert žensko tijelo stavljaju daleko ispred lijepog lica pa ako čeznete za avanturom, trk u teretanu

Američki stručnjaci već dugi niz godina istražuju muški mozak, točnije misterij flerta i muške seksualnosti.

Najnoviji zaključak do kojeg su došli veže se uz kratkoročne i dugoročne veze.

Naime, muškarci koji traže ljubavnice za jednu noć nisu zainteresirani za ženino lice, već isključivo za njezino tijelo.

Stručnjaci kažu kako se to veže za njihovu podsvijest te da je to činjenica koja se ne može kontrolirati.

Za razliku od žena koje u prvom trenu reagiraju na muškarčevo lice bez obzira na planove, pripadnici jačeg spola istu reakciju će imati jedino na žene s kojima žele nešto više od obične avanture.

Dokazano je i kako zaobljeni bokovi kao i bogato poprsje bez obzira na nove gotovo anoreksične ženske trendove još uvijek itekako rasplamsavaju njihovu maštu.

Isto tako, vjerovali ili ne, najnovija istraživanja pokazuju da ženski piskutavi glasići visokih frekvencija muškarce jednostavno obaraju s nogu.

>> Žene ne žele muškarce već dobro tijelo!

>> 6 neodoljivih tipova ženskog tijela koja mame uzdahe

S obzirom na rezultate koji su pokazali da je u očima muškaraca čvrsto tijelo daleko ispred lijepog lica, možda je vrijeme da skupe kreme i pudere zamijenimo anticelulitnim tretmanima i najnovijim fitness rendovima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju