Da su holivudske ljubavi nepredvidljive i šokantne uvjerili smo se bezbroj puta. No za nove ljubavne parove koje smo pratili kroz 2008. ima nade da završe i pred oltarom. Mi se nadamo kako će prva u bračnu luku uploviti Jennifer Aniston....


Za američku glumicu Jennifer Aniston 2008. bila je godina velikih promjena. Preselila se u svoj novi dom na Beverly Hillsu, prekinula je pa se opet pomirila s devet godina mlađim glazbenikom Johnom Mayerom.

Bivša supruga Brada Pitta naime, nije sigurna želi li još jednom ući u bračnu zajednicu iako ne isključuje tu mogućnost. Pjevač je nedavno izjavio da traži kreativan način za postavljanje sudbonosnog pitanja.

Cameron Diaz i Paul Sculfor prohodali su u lipnju ove godine nedugo nakon što je Cameron prekinula s pjevačem Justinom Timberlakeom. Paul je postao poznat nakon kratke veze s Jennifer Aniston.

Maneken i zidar Paul ovoga mjeseca planirao je svoju voljenu povesti u Englesku kako bi upoznala njegovu obitelj. Ljpotan je uvjeren kako će im njegova majka dati blagoslov, iako je nedavno izjavio kako do braka neće doći tako skoro. Cameron je ipak tvrd orah.

Mariah Carey u svibnju se udala za jedanaest godina mlađeg repera Nicka Cannona, nakon samo jednomjesečne veze.

Mlade pjevačke zvijezde Rihanna i Chris Brown mjesecima su svoju vezu opisivali kao prijateljsku. No odmor na Barbadosu otkrio je strasti izmđe 'karipske kraljice' i mladog repera. Chris je osvojio pjevačicu za kojom uzdišu muškarci diljem svijeta. Mediji su par proglasili nasljednicima Beyonce i Jay Z-ja.


Mariah Carey u svibnju se udala za jedanaest godina mlađeg repera Nicka Cannona, nakon samo jednomjesečne veze. Ceremonija se odvijala daleko od očiju javnosti u krugu najbližih prijatelja na Bahamima.

Iako su brojni pouzdani izvori bliski slavnoj pjevačici prognozirali brzi krah njenog braka s mlađahnim Nickom, pjevačica je imala adut u rukavu. Nedavno je priznala kako su ona i voljeni bili u celibatu prije braka.

U listopadu ove godine Sam je zaprosila Linsday dijamantnim prstenom vrijednim 50 000 funti.

Za Michele Williams, poznatu američku glumicu bila je ovo uistinu turbulentna godina. Njen zaručnik Heath Ledger predozirao se lijekovima i preminuo u svom stanu u New Yorku.
Nakon njegove tragične smrti Michelle je pronašla novu ljubav. Iako će zlobnici reći kako nije dugo ni tugovala, Michelle se ne osvrće na zlobne komentare. Filmski redatelj Spike Jonzeo njen je novi odabranik.

Priča o najpoznatijem holivudskom lezbijskom paru započela je početkom godine. Linsday Lohan svakodnevno je slala ljubavna pisma na adresu Samanthe Ronson, sadržaj je bio uvelike kontroverzan. Djevojke su vezu dugo skrivale od očiju javnosti, a potom su ohrabrene maštanjima o vjenčanju svima dale do znanaj koliko se vole.

U listopadu ove godine Sam je zaprosila Linsday dijamantnim prstenom vrijednim 50 000 funti. Njihovoj vezi najviše se protivi tata Lohan koji Samanthu okrivljuje za kćerkino opijanje i drogiranje. Sam i Linsday glavne su akterice losangeleskog noćnog života.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju