Ponovno ćete blagdane provesti sami, uz čašu vina i televizijski program te bez partnera? Vrijeme je da se suočite s izazovima i promijenite tijek svog ljubavnog života. Vrijeme je za ljubav!

Ukoliko ste spremni pokrenuti ljubavnu energiju i očistiti um i srce te se pripremiti za ljubav Tatjana Divjak, prvi life coach u Hrvatskoj te Mirko Vragović, stručnjak za relaksaciju naučit će vas i pripremiti za ljubavni odnos.

Tijekom osam tjedana, koliko traje seminar o odnosima sudionici će svakog tjedna učiti što je to ljubav, koje prepreke za ljubavni odnos su sami kreirali i kako ih ukloniti, kako promijeniti svoje obrasce ponašanja i razmišljanja i pripremiti se za ljubav.

>> Ljubav vrijedi milijun i 323.734 kune!

Doznati će kako izraditi plan, a ipak ostati spontani dok ih ne pronađe Amorova strelica. Čak 31 predavanje s vježbama i isto toliko energetskih radionica, nekoliko masaža i individualnih coaching termina s Mirkom i Tatjanom, pripremit će polaznike za pravu ljubav.

>> Majčina ljubav ključna za samopouzdanje

Seminar je namjenjen svima koji su sami, bez obzira jesu li tek izašli iz nesretne veze ili već neko vrijeme nemaju partnera, bez obzira na godine, spol i zanimanje.

Polaznici će otkriti koji su to pogrešni koraci koje rade u ljubavi te kako izgraditi drugačiji pristup odnosima, a ujedno obnoviti energiju i privući novu, pravu ljubav u svoj život.

Posljedica za samce, često je osjećaj usamljenosti i neispunjena potreba za ljubavlju i pripadanjem.

'Nakon uspjeha knjige 'Život nakon prekida veze' i povratne informacije koju dobivam od čitatelja, odlučila sam zajedno s pomoći onima koji ne uspjevaju samostalno odraditi važan zadatak – zavoljeti sebe i opustiti se, kako bi u njihov život napokon ušla ljubav', rekla je Tatjana Divjak.

Najbolji rezultat dobivamo kada smo spremni suočiti se sa svojim izazovima, podijeliti ih s drugima i zajedno izmjeniti tijek svog ljubavnog života.

'Naši životni rezultati, između ostaloga, ovise i o kvaliteti naše životne energije', kaže Mirko Vragović.

Radeći na svojoj energiji mijenjamo tijek života i rezultate. Najljepša energija, čista i protočna, stvara se kada zajedno sa istim ciljem otpuštamo stare navike i svjesno odabiremo nove, te ujedno ispraćamo staru i ulazimo u Novu godinu. Sada je najbolje vrijeme za Ljubav!

Seminar o dnosima započinje 13. prosinca U Centru za relaksaciju Oraveda u Zagrebu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju