Ponekad je tanka linija između muško-ženskog prijateljstva, ionake krhke i rijetke pojave, te početka zavođenja. Kako razlikovati prijateljevanje i flertovanje, te različite vrste njegovog odnosa prema vama, otkriva njegov govor tijela

Drži vas za ruku
Ako se stalno držite za ruke dok šetate, pijete kavu ili razgovarate, on želi cijelom svijetu pokazati koliko mu je drago što je s vama. Privržen je i ozbiljan u svojim namjerama.

Dodiruje leđa
Muškarac koji vas dodiruje po leđima ili struku zapravo vas seksualno izaziva. On namjerno bira senzualne dijelove vašeg tijela i očekuje reakciju.

Ljubi se dugo
Ako vas ljubi strasno, sočno i duže od 10 sekundi, on osjeća nešto više od samog poljupca. Tu je prisutna i jaka strast i žudnja za nečim intimnijim.

Liže usne
Antroploški gledano pokazuje da je gladan. Tako da, ukoliko ga uhvatite kako oblizuje usne, trebate znati da mu potičete ljubavni apetit.

Ljubi vas na rastanku
Prava ste sretnica ako imate partnera koji vas svaki put na rastanku pozdravlja poljupcem. On je iskren, strastvenn i erotičan.

Stoji blizu vas
Ako je na manje od dva koraka dok razgovarate, namerava da se zbližite. Njegovo 'upadanje' u vaš prostor je znak intimnosti.

Dodiruje vas ramenima
Kada muškarac pronađe slatku i simpatičnu devojku, ima poriv da je zagrli, a za početak je nagnut ka vama. To ne znači da je seksualno nezainteresiran, već da njegova naklonost ima dublji smisao.

Širok osmijeh
Ako 'blista' dok razgovarate, vidite mu jasno zube, a osmijeh mu je širok, želi vam zahvaliti što zbog vas ima 'leptiriće'. To opisuje zaljubljenog muškarca.

Voli vas grliti
On je strastven tip koji želi pokazati koliko mu je stalo do vas. Voli biti vođa i kontrolirati situaciju. Želi brinuti o vama na svaki mogući način.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju