Nicole Kidman je nakon duge šutnje progovorila o svom braku s Tomom Cruiseom. Otkrila je kako je živjela u njegovoj sjeni, a njezin posao je bio da odjene lijepu haljinu, pokaže se i šuti


Zlatni holivudski par rastao se 2001. nakon što su proslavili desetu godišnjicu braka. Nicole je otkrila magazinu Glamour kako smatra da njezini ptrvi filmovi nisu baš dobri te se zbog toga često držala u sjeni.

Nicole je Toma upoznala na snimanju filma dani Groma kada je imala 22 godine. Karijera joj je krenula pravim putem tek nakon razvoda.

'Mislila sam da ne zaslužujem svu tu slavu. Kada smo odlazili na dodjelu Oscara smatrala sam kako sam tu da bi Tomu pružila podršku' otkrila je Nicole.

'Moj posao je bio da odjenem lijepu haljinu i pokažem se' otkriva glumica koja je prvog supruga upoznala na snimanju filma Dani Groma kada je imala 22 godine. Zajedno su snimili i film Oči širom zatvorene redatelja Stanleyja Kubricka.

Karijera joj je krenula uzlaznom putanjom nakon razvoda od Toma. Snimila je Mouline Rouge te Sate koji su joj donijeli Oscara za najbolju žensku ulogu.

'Danas sam sretnija nego ikada prije' priznaje Kidman koja je u braku s pjevačem Keithom Urbanom s kojim ima kćerkicu Rose.

'Pronašla sam ljubav, pa ju izgubila i kada sam se najmanje nadala pronašla sam ju ponovo. To je predivno' kaže Nicole.

Toma Cruisea koji je u braku s Katie Holmes optužuju da kontrolira svaki njezin pokret, a nakon što je Nicole ispričala svoju priču možda i Katie promijeni mišljenje.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju