Samozatajana Oscarovka po prvi puta je javno ogolila dušu pred medijima. Nicole je samoinicijativno magazinu Hello ustupila isječke iz svog intimnog dnevnika. Između ostalog je priznala kako je tek nakon udaje shvatila da za muža ima alkoholičara, zbog čega je prošla put do pakla.

Tijekom boravka na setu filma Australija, svoje slobodno vrijeme Nicole je provodila pišući dnevnik. U njemu je ispisala sve svoje strahove, brige, tajne i želje.

Tako u jednom od objavljenih isječaka glumica piše o potrebi da ostane trudna i kako dijete želi nositi devet mjeseci, nakon čega doista ostaje u drugom stanju.

Osim otkrivenih detalja iz intimnog dnevnika, Nicole je za magazin Prade još više ogolila dušu.

Priznaje kako je majčinstvo u 41. godini za nju bilo neobično iskustvo, naime zabrinula ju je budućnost.
Hoće li uopće doživjeti 21. rođendan svoje kćeri Sunday ili pak njezino vjenčanje?.

Glumica je otkrila i nepoznate detalje o djeci koju je usvojila u braku s Tom Cruiseom, za koju sada dijele skrbništvo;

'Bella i Connor su bili vrlo opušteni i slobodnog duha, vjerovatno zato što su imali vrlo mlade roditelje koji su skakali s jednog kraja svijeta na drugi i bili poprilično popustljivi'.

Priznala je kako su odgojeni kao sljedbenici scijentologije, no ništa više o tomu nije htjela komentirati.

Bez imalo okljevanja Nicole otkriva kako je tek nakon vjenčanja s Keithom, shvatila da se udala za alkoholičara.


'Taj se problem pojavio u prva tri mjeseca našeg braka. Postali smo bliskiji, jer bili smo prisiljeni ogoliti svoje duše.
U ta tri mjeseca odradili smo deset godina braka, putovali do pakla i natrag, jer kada ovisnost preuzme kontrolu nad vašim životima to postaje zastrašujuće. Ali nade ima i svaki dan na tome radimo', izjavila je Nicole.

Koji je povod životne ispovijesti slavne australke nikom baš ni nije jasno, no činjenica je kako je Nicole privukla pažnju svjetskih medija.

Nagađa se naime kako je u pozadini cijele priče samo dobar marketinški trik, jer uskoro bi u kinima trebao početi igrati film 'Australija' u kojem je Nicole glavna zvijezda.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju