Internet stranica Wayn.com namijenjena svim osobama koji vole putovanja donosi potrebne informacije o zemlji koju namjeravaju posjetiti. Koliko je detaljna, pokazuje i novo istraživanje o tome kakvi su ljubavnici muškarci u pojedinim zemljama

Neslavnu titulu najgorih ljubavnika preko 10.000 ispitanih žena dodijelilo je Nijemcima. Ništa boljim ljubavnicima nisu se pokazali niti Šveđani koji su ocijenjeni kao sebični i prebrzi u krevetu.

Među najgorim ljubavnicima na svijetu našli su se i Nizozemci koji su prema mišljenju ispitanica vrlo grubi u krevetu, a slijede ih Amerikanci koji su ocijenjeni kao dominantni, te Škoti koji su preglasni tokom seksa.

Englezi su na desetom mjestu najgorih ljubavnika s obzirom da su uglavnom predebeli, a slijede ih znojni Turci, Grci koji imaju neugodan miris, a zatim previše dlakavi Rusi.

>> 9 dobrih strana redovitog seksa

>> Hrvatice su zadovoljne seksom, ali ne znaju za kontracepciju

Titulu najboljih ljubavnika ponijeli su Talijani, a među onima koji znaju zadovoljiti ženu su i Francuzi, Irci, Južnoafrikanci, Australci, Španjolci, Danci, Brazilci i Kanađani.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju