Hoće li me samo za jednu strastvenu noć ili bi mogao biti onaj zbog kojeg ću odjenuti vjenčanicu? Odgovor na to pitanje navodno bi mogle dati njegove oči

Znanstvenici su otkrili da se namjere muškarca prema osobi suprotnog spola, za koju je zainteresiran, mogu otkriti iz njegovih očiju.

Kad muškarac nije zainteresiran za vezu nego samo za seks, njega ne zanima toliko lice, koliko tijelo žene

Zadrži li muškarac pogled na njezinim očima dulje vrijeme, velika je vjerojatnost da tu ženu vidi kao dugoročnu partnericu. Ako pak pogledom s njezina lica odluta na njezino tijelo, vrlo ga vjerojatno zanima samo tek seksualna afera.

Rezultati istraživanja otkrila su da je muškarcima puno važnije lice žene od njezina tijela ako traže dugoročnu vezu.
'Oni koji traže dugoročnu vezu žele pored sebe prijateljsku osobu, duhovitu i prije svega ugodnu. Sve te informacije možemo pročitati na licu.

Međutim, kad muškarac nije zainteresiran za vezu nego samo za seksualno druženje, njega ne zanima toliko lice, koliko tijelo žene', istaknuo je psiholog Anthony Little sa Sveučilišta Stirling.

Japanski muškarci počeli nositi grudnjake

U istraživanju je najprije sudjelovalo deset muškaraca i žena koji su pozirali u donjem rublju. Potom je testiranje preneseno na internet, a u njemu je sudjelovalo 127 muškaraca i 133 žene.

Muškarci zavode pogledom 43 minute dnevno

Većina i muških i ženskih ispitanika, koji su željeli dugoročnu vezu više se zadržavala na licu potencijalne partnerice, a oni koji su bili zainteresirani samo za seks promatrali su tijelo žene.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju