Zaboravite skalpele i botox! Čini se da zvijezde biraju novi tretman pomlađivanja - mladog ljubavnika. Tko su najpoznatiji svjetski toy-boyevi te koje slavne dame preferiraju izraz 'mlađe je slađe'

Trendovi se mijenjaju, a žene padaju na mlađe muškarce. U Americi gotovo trećina žena izlazi s mlađim muškarcima, a kada su u pitanju poznate i nešto starije pripadnice ljepšeg spola, mladi dečki su imperativ

'Ima puno parova kod kojih se pitaš gdje su se takvi ljudi upoznali', rekao je Neven Ciganović.

Najpoznatiji takav par su Demi Moore i njezin mlađahni suprug Ashton Kutcher. Razlika od 16 godina u njezinu korist za sada se ne vidi, a njih dvoje uživaju u vezi poput tinejdžerske.

>> Zbog Bridget Jones žene se udaju sve mlađe

>> 4 razloga zbog kojih muškarci vole mlađe

'Ona se ponaša poput zaljubljene šiparice, a on je kao blento koji plazi za njom', opisao je njihovu vezu modni stilist Neven Ciganović.

Psiholozi ovaj fenomen objašnjavaju činjenicom da žene danas u muškarcu ne traže očinsku figuru jer same zarađuju za život. Biraju mlađe jer su procijenile kako su zabavniji i tolerantniji.

'Starijoj ženi veza s mlađim muškarcem omogućava da gradi vezu u kojoj je element osobnog uživanja naglašen',rekla je psihijatrica Suzana Kulović.

Veza glumice Cameron Diaz i deset godina mlađeg pjevača Justina Timberlakea nije uspjela jer se Justin ipak pokazao previše djetinjast, no za razliku od njih Kylie Minogue i španjolski maneken Andre uživaju u zajedničkom životu.

Što je to što starije žene toliko privlači mlađim muškarcima?

'Imaju iskustvo i socijalnu poziciju koja im daje moć, a muškarcima je to seksepilno', tvrdi psihijatrica Kulović.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju