Muškarci viole kada su žene u krevetu pune entuzijazma i to rade kao na početku veze. To je jedna od najvećih želja oženjenih muškaraca, dok oni koji se još nisu obećali zauvijek preklinju cure da više pažnje posvete oralnom seksu

Možda ponekad stvari ne izgledaju baš tako, no dečki vole kad njihove partnerice obraćaju pažnju na detalje. To posebno pali slobodne muškarce koji u novim vezama uživaju u trenucima kada žena lagano prelazi prstima po njihovim leđima.

Oženjeni muškarci najviše se vesele pomirbenom seksu, no bez svađe, a pristaju na psovke koje će prethoditi akciji.

Oni se trude kad je u pitanju oralni seks i rade to često, no tvrde kako cure ne uzvraćaju istom mjerom. 'Još molim', vapaj je slobodnih muškaraca, dok oni oženjeni žele da njihove supruge to rade s istim entuzijazmom kao na početku veze.

Zajedničko buđenje je tako primamljivo, no dok žena ustaje iz kreveta i hoda prema kupaonici, slobodni muškarci žele je vidjeti u svojoj košulji, a oženjeni ne žele gledati pamučnu pidžamu s likom Hello Kitty. Uf!

>> 120 kalorija možete potrošiti i...

>> U samo 5 koraka do super seksa

Oni vole dominirati u krevetu, no za to su im potrebne instrukcije. Na početku nove veze to je prilično teško te žele poduku kako bi što prije savladali sve tehnike koje vas dovode do vrhunca. Seks u braku s godinama može izgubiti strast zato treba suprugu otkriti skrivenu fantaziju i on će je ostvariti. Sa zadovoljstvom.

Slobodni muškarci to žele napraviti u uredu, a želja oženjenog muškarca je svugdje osim na mjestima gdje razgovara o računima i školovanju djece.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju