Poželite li preuzeti glavnu riječ u vezi partner će to najlakše podnijeti ukoliko se na taj korak odlučite u spavaćoj sobi. Zavedite ga i učinite to u položaju u kojem ćete vi biti gore i diktirati tempo kojim ćete doći do zadovoljstva

Često zaboravljamo na položaj koji ženi dopušta da sama odredi kako i kada će stići do orgazma. Prepuštamo muškarcima da vode glavnu riječ i nezadovoljni odlazimo na spavanje.

Vrijeme je da preuzmete glavnu riječ i postavite položaj u kojem je žena gore na visoko mjesto u vašem seksualnom životu. Tako ćete sami kontrolirati brzinu i ritam penetracije te olakšati partneru da vas dovede do zvijezda.

Ovaj položaj zahtjeva i malo samopouzdanja s obzirom da je vaše tijelo cijelo vrijeme izloženo partnerovim pogledima. No, ne zaboravite da muškarci uživaju u tome.

Ovaj položaj zahtjeva i malo samopouzdanja s obzirom da je vaše tijelo cijelo vrijeme izloženo partnerovim pogledima. No, ne zaboravite da muškarci uživaju u tome i ne primjećuju one stvari o kojima vi sada razmišljate.

Partner će prihvatiti vašu igru pa kako bi odnos učinili što zanimljivijim nemojte se zadržati na samo jednom položaju. 

Ne zaboravite da i kod ovog položaja možete mijenjati strane, okrenite partneru lice ili leđa, prilagodite način i brzinu kojom se krećete, radite kružne pokrete kukovima i ne zaboravite na ruke koje su vam cijelo vrijeme slobodne. Iskoristite ih kako bi partneru i sebi pružili dodatno zadovoljstvo.

Ukoliko vam u ovom položaju nedostaje kontakt s partnerom legnite na njega, to će vam omogućiti da ga poljupcima još više uzbudite, a njegovim rukama će biti dostupna vaša leđa, vrat, lice i ruke.

Upustite se u zajedničko istraživanje i otkrijte što vam najbolje odgovara. Ubrzo ćete otkriti da ste zanemarili položaj koji može pružiti velika zadovoljstva...

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju