Pogled na donje rublje otkriva ponešto o osobnosti. Volite li više tange ili bokserice ili su vam najdraže obićne gaćice, i to one s raznim likovima? Čitajte i zabavljajte se!

Bokserice
Bokserice su slatke i seksi, a i dovoljno ugodne pa ih mnoge žene rado nose. One otkrivaju da osoba koja ih nosi ponekad shvaća stvari previše ozbiljno te zna biti ona koja zadaje niske udarce.

Djevojke u boksericama su sportski tipovi, a poželjne su muškarcima zbog svoje razigranosti. Rado će pogledati utakmicu u muškom društvu i sudjelovati u natjecanju u ispijanju pive.

Tange
Činjenica je da žene koje nose tange žele privući poglede, zato ih i nose jer vole naglašavati ono što tange otkrivaju. Postoji i kontra argument. Ukoliko žene nose uske odjeću moraju obući tange kako se ne bi vidio rub gaćica. Istine ima u obje teorije, a tange nose svi!

Cure koje ne nose donje rublje su zavodnice i znaju što žele.Staromodne gaće
Često su ukrašene likovima iz crtića, a nose ih opuštene djevojke i žene koje se osjećaju dobro u svojoj koži. Loša vijest je da su opuštene jer su u dugoj i ozbiljnoj vezi i ne moraju se više truditi oko partnera.

Jedini muškarci koji vide takvo donje rublje su njihovi dečki ili muževi! Veza je vjerojatno prešla fazu intenzivne fizičke privlačnosti i uzbudljivog seksualnog života.

Seksi donje rublje budi maštu oba partnera

Ništa ispod odjeće...
Opet postoje dvije teorije. Ili se radi o curi koja želi preskočiti korake u skidanju, ili o lijenom stvorenju koje ne želi prati rublje što je puno rjeđe. Cure koje ne nose donje rublje su zavodnice i znaju što žele.

Muško donje rublje
Ne odnosi se na cure koje nose muške bokserice umjesto hlačica, nego samo na one koje ih nose umjesto donjeg rublja. Takve djevojke rado nose donje rublje svog partnera kako bi mu stalno bile blizu. Vjerne su jednom partneru i nisu sklone avanturama i flertu.

Bravissimo! Donje rublje za žene s oblinama

Skupe tange
Cure ne kupuju skupo donje rublje u nadi da će ga netko vidjeti. Kada već skupo plate taj sićušan komadić odjeće, sigurne su da će ga nekome pokazati! Oblače ih u posebnim, pomno isplaniranim prilikama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju