Na osnovi karakternih osobina i specifičnosti ponašanja kad je riječ o nevjeri, partnera određenog horoskopskog znaka moguće je otkriti u 'zabranjenoj zoni'

Neki od njih to čine vrlo lukavo i teško ih je otkriti, no ima i onih koji u tome baš i nisu vješti. U ove potonje spadaju Ribe, koje se zapetljaju u vlastite laži i više se ne znaju izvući. Za razliku od njih, Strijelci spadaju u rijetke ljude koji će priznati nevjeru i prije nego partner išta posumnja.

Bikovi i Jarci vrlo vješto skrivaju dvostruki život i mogu ga godinama voditi partneru iza leđa, a Ovnovi će se odati naglom promjenom u ponašanju i čestim drskim ophođenjem prema voljenoj osobi.

>> Provjerite što vam je zapisano u zvijezdama

Za njima ne zaostaju ni Djevice, koje sve više kritiziraju partnera, dok će Lav svoje nevjerničke grijehe pokušati isprati dodvoravanjem i kupnjom darova.

Uvijek štedljivi Rak postaje rastrošan u svom dvostrukom životu pa partner već po tome može primijetiti da nešto nije u redu i da nešto skriva. Vage će upregnuti sve svoje vještine i tehnike laganja jer se panično boje da će biti otkrivene u varanju. Blizanci su previše uvjereni da ih se ne može otkriti pa se prebrzo opuste i pogriješe. Škorpioni su posebna priča, sebi dopuštaju nevjeru, ali su i dalje ljubomorni na partnera i prate svaki njegov korak.

Najprozirniji u laži su Vodenjaci, koji odjednom daju slobodu kretanja partneru kako bi i sami mogli činiti isto.

Više o trikovima kojima se služe horopskopski znakovi pročitajte na blogu GlowInTheLife.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju