29.godišnja pjevačica Pink, otvoreno je progovorila o svojim seksualnim navikama i otkrila kako nikada ne bi mogla biti lezbijka, barem ne na trajnoj osnovi. No, zato je spremna na eksperimentiranje sa ženama.

Pjevačica koja se nedavno rastala od supruga Careya Harta ispričala je kako se znala upuštati u seksualne odnose sa ženama, no kako se nikada nije željela odreći muškaraca. 

Previše volim muškarce da bih mogla imati trajnu lezbijsku vezu


Nisam lezbijka, jer nikada ne bih imala vezu sa ženom. Ne kažem da nisam seksualno ekspermentirala s djevojkama... Jednostavno volim muškarce previše da bih ikada mogla imati trajnu lezbijsku vezu, otkrila je pjevačica.

Zanimljivo, ali Pink, prema vlastitom priznanju, nikada nije bila na romantičnom sastanku iliti dateu, jer to smatra neprirodnim.

- Dečke upoznajem svuda, no na date ne idem, niti sam ikada bila. Ne vjerujem u to. Koncert, roštilj, neka predstava... bilo što, ali nikada nisam izašla s nekim koga sam upoznala u baru. Prijatelji me stalno nagovaraju da pokušam, jer neki od njih su u sretnom braku, a upoznali su se u baru. Ne znam, možda je to točna formula...

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju