Jessica Simpson iskušala je provjereni recept. Pred izlazak novog albuma obznanila je javnosti da s dečkom Tonyjem Romom želi imati šestero djece. Kad može Angelina zašto ne bi i Jess

'Voljela bih imati šestero djece koji će trčati po kući i smijati se, no moram se primiti posla što prije' izjavila je Jessica Simpson kojoj uskoro izlazi country album 'Do You Know'.

Sva sreća što je Jessica u vezi s Tonyjem Romom, backom Dallas Cowboysa koji zna uvesti red na terenu jer će im baš to biti potrebno ukoliko se njegovoj djevojci ispune želje.

A da Jessica misli ozbiljno govori i njena izjava: 'On je sve o čemu sam sanjala i stvarno ga volim. Ponosna sam što sam njegova djevojka'. Jessica je naglasila da čak i ako njihova veza ne uspije, u što ona sumnja, neće joj biti žao zbog tih riječi. 'Jednostavno sam takva, kad volim želim da svi to znaju' pojasnila je pjevačica.

Oko priprema za majčinstvo pomoći će joj i njena sestra, Ashley koja očekuje dijete. 'Stalno smo zajedno i ja razgovaram s bebom prislonjena na sestrin trbuh. Već se osjećam kao teta!' izjavila je Jessica.

S bivšim suprugom Nickom Lacheyjem snimila je reality show 'Newlyweds' i zbog te odluke, kao ni zbog braka s Nickom ne žali. 'Priznajem da je bilo loših trenutaka, no oni su me učinili takvom kakva jesam. Pa ja sam jedina osoba koja je izašla na pozornicu, pala i poderala hlaće pred tisućama ljudi, no ne uzima to previše ozbiljno!'

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju