Ne postoji muškarac koji ne želi da s vremena na vrijeme njegova partnerica preuzme inicijativu u krevetu. Želite li partnera dovesti do vrhunca priuštite mu 4 poze u seksu koje će ga izluditi

Križ
Legnite na leđa i neka partner legne na vas u dijagonali tako da zajedno činite križ. Neka se partner nježno pomiče, a vi možete kontrolirati njegove pokrete tako što ćete ruke staviti na njegovu stražnjicu. Položaj je moguće izvesti i obrnuto, tako da ste vi gore.

>> 3 poze koje pale baš svaki puta

Škare
Položaj je dobio ime po francuskom izrazu 'cuisse', koji znači bedro. Legnite na leđa jedno do drugog te podignite nogu na partnerovo bedro, a drugu nogu namjestite ispod. Položaj je vrlo intiman, jer omogućava zagrljaje i poljupce. Izvoditi se može i tako da ste okrenuti jedno nasuprot drugome.

>> 3 Kama Sutra poze u seksu za početnike

Ležeći položaj
Ovaj je položaj najlakše izvesti tako da partner legne na krevet ispruženih nogu, a vi sjednete u njegovo krilo tako da su vaše noge istegnute prema njegovoj glavi. Zatim se nagnite unatrag i pod leđa stavite dva jastuka koje je najbolje staviti između partnerovih nogu. U ovom položaju dodatno izludite partnera kružnim pokretima bokova.

Položaj na boku
Legnite na bok jedan nasuprot drugog. Ovaj je položaj vrlo dobar za zajedničku masturbaciju. Položite višu nogu na partnerov bok  te ga gornjom nogom potiskujte prema sebi što će omogućiti dublju penetraciju. Položaj na boku je vrlo intiman, jer omogućava tijesne zagrljaje i poljupce.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju