Angelinu Jolie ovih dana muči Bradovo prijateljstvo s Diane Kruger. Angie se naime boji kako bi se na snimanju novog filma mogla ponoviti povijest. Diane bi joj mogla ukrasti muža baš kao što je ona to napravila Jennifer Aniston

Brad Pitt i Diane Kriger zajedno snimaju film Inglorious Basterds, a ako je vjerovati magazinu Star Angelinin mužić je već upotrijebio svoj šarm kako bi zaveo ljepuškastu plavušu.

Angelina je u strahu da bi joj se moglo vratiti ono što je i sama napravila - ukrala muža kolegici.

Glumci su prije četiri godine zajedno snimali film Troja, a tadašnja gospođa Pitt, Jennifer Aniston bila je jako ljubomorna na Diane.

I dok Angelina voli Brada i želi mu vjerovati svjesna je kako ga je i ona uhvatila na snimanju filma Gospodin i gospođa Smith dok je bio u braku s Jennifer. Baš zbog toga njezin je strah opravdan.

Angelina je uvjerena kako se Diane Kruger zapalila za njezinog supruga i vjeruje da bi se na snimanju moglo dogoditi svašta. Tome u prilog ide i večera zalivena s nekoliko butelja vina koju su Brad i Diane nedavno proveli zajedno.

Diane je svima priznala kako je uzbuđena zbog ponovne suradnje s Bradom. 'Kada smo snimali Troju bila sam u braku, no sada se stvarno veselim ponovnoj suradnji s Bradom.'

Diane je iskrena, Brad neodoljiv, a Angie je s razlogom u panici. Izgleda da bi stvar mogla postati ozbiljna!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju