Iako je predigra omiljeni dio seksualnog odnosa mnogih žena niti muškarci nisu ravnodušni, samo su malo nestrpljivi. No želite li dovesti vaš seksualni život do vrhunca isprobajte neke od ovih predigra koje muškarci obožavaju, a žene itekako dobro izvode


Svila
Svila je materijal koji savršeno budi sva osjetila kože. Želite li se poigrati upotrijebite rukavice ili šal i njime nježno milujte svoje i partnerovo tijelo, posebno osjetljive erogene zone poput prepona i međunožja.

Dodirivanje
Postoji li išta seksepilnije od sigurne žene koja zna kako uzbuditi sebe i svog partnera? Dodirujući sebe zapravo 'palite' njega zato iskoristite ruke i seksi pokrete te donje rublje kao igračku kojoj on nikako ne može odoljeti.

Bradavice
Iako ih muškarci uglavnom niti ne primjećuju, ali i muške bradavice su vrlo osjetljive na dodire te mogu biti vrlo snažna erogena zona. Lickanje i nježno dodirivanje partnerovih, ali i svojih bradavica može itekako rasplamsati strasti.

Jezik
Osim za poljubac jezik bi trebalo koristiti i u predigri. Ne štedite na lickanju područja oko uške, međunožja, bradavica ili pupka jer upravo nježni pokreti jezika su najjače oružje predigre.

>> 8 ekstra opasnih zona kod muškaraca

>> Sve što niste znale o muškarcima

Poljubac
Iako poljubac predstavlja nešto što se podrazumijeva kada je riječ o seksu i iskazivanju emocija, on se može upotrijebiti i puno domišljatije. Nježno grickanje usana, cuclanje jezika ili pak izmicanje od poljupca koje se pretvara u snažnu želju partnera da vas poljubi može biti vrlo zanimljiv dio predigre. Upotrijebite poljupce na cijelom tijelu i to doslovno od glave do pete.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju