Crno bijele fotografije Angeline i djece koje je snimio Brad Pitt pokazuju sklad i mir koji vlada u njihovoj obitelji. Snimljene su sredinom kolovoza u Francuskoj i pokazuju intimni potret jedne obitelji

Fotografija koja prikazuje Angelinu, Shilon i Paxa je intimni potret obitelji. Iako su mnogi zamišljali puno drugačiju atmosferu u kući u kojoj živi šestero djece, Angelina izgleda spokojno i sretno.

Snimajući ove fotografije Brad je htio pokazati svojih sedam najvažnijih stvari na svijetu - Angelinu i šestero djece.

Fotografije su snimljene sedam tjedana nakon rođenja blizanaca Knoxa i Vivienne, a na jednoj od njih je prikazana Angelina kako doji.

Lijepa glumica na ovim je fotografijama pokazala svoju drugu stranu. Javnost ju poznaje kao seks simbol, no ovdje je pokazala da je jednostavna, nježna i brižna te da joj obitelj predstavlja najveću sreću u životu. 

Angelina Jolie i Brad Pitt nerazdvojni su od 2005., imaju troje posvojene i troje biološke djece, a nedavno su priznali kako bi voljeli usvojiti još. 
 
Roditelji su sedmogodišnjeg Maddoxa, četverogodišnjeg Pax Thien, trogodišnje Zahare Marley, dvogodišnje Shiloh Nouvel, te tromjesećnih  blizanaca  Knoxa i Vivienne.

U magazinu W uz prekrasne fotografije objavljen je i intervju s Angelinom Jolie.

Pročitajte još:
Angelina Jolie kupila Maddoxu nož!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju