Ustaljeno je pravilo da žene vole duge razgovore o svojim osjećajima i mačo muškarce koji će ih tretirati kao njima ravne. Vrijeme je da stanemo na kraj njadosadnijim mitovima o ženama

1. Žene uživaju u dugim razgovorima s partnerom
Istina je kako žene vole pričati i u tome nemaju konkurencije što potvrđuju i brojna istraživanja. No ako ste mislili da vas one žele namamiti u razgovor koji će onda trajati satima, varate se, jer jedino što žele je da ih netko uistinu sasluša.

Umjesto da klimate glavom jednim uhom slušajući prijenos utakmice, radije nakratko naćulite uši i poslušajte što vam ima za reći.

2. Žene vole alfa mužjake
Ako mislite da žene vole snažne, mišićave muškarce koji će ih braniti ako ih netko samo pogleda, onda ste u krivu. Žene ne vole pretjeranu ljubomoru, a kamoli agresivnost. Želite li ostaviti dobar dojam potrudite se oko neke šaljive anegdote ili pokažite svoju romantičnu stranu to uvijek pali.

3. Žene vole pričati o osjećajima

Iako će mnoge žene reći kako najviše od svega vole kada muškarac priča o svojim osjećajima, istina je malo drugačija. One zapravo vole kada muškarac ima svoj stav te iskreno i otvoreno govori o onome što misli. To će ženi pomoći da postane dio njegovog svijeta, a samim time da ga bolje upozna.

4. Žene žele biti središte života svom muškarcu
Već nakon prvih izlazaka stvar postaje ozbiljna i gotovo neprimjetno ona se uvukla u njegov život, ostavila kod njega četkicu za zube i sušilo za kosu. Ako vam se čini poznato, ovo je samo dio iz američkih filmova koji žene opisuje kao očajne nametljivice. Samosvjesna žena voli muškarce koji imaju ispunjen život, puno prijatelja i znaju što žele. Nitko ne voli pretjeranu posesivnost.

>> Novi tretman pomlađivanja je - mlađi ljubavnik

>> Jutro poslije seksa: Kava ili maženje?

5. Žene ne vjeruju njegovim prijateljicama

Iako su muško-ženska prijateljstva prava rijetkost, ne znači da nisu moguća. Mislite li da se vašoj novoj ljubavi to neće svidjeti, varate se, a jednino što morate je biti iskreni.

Muškarce koji s drugim ženama mogu izgraditi dobar odnos, pripadnice ljepšeg spola smatraju privlačnima. U koliko ih druge žene vole i poštuju, to pokazuje da su sposobni za razumjevanje i ozbiljan razgovor, što je definitivno vrlina.

6. Žene žele jednakost
Iako su žene 21. stoljeća samostalne i sposobne, ne znači da ne vole džentlmenske manire. Lijepo je vidjeti kako se muškarac trudi, kako joj otvori vrata ili pridrži kaput dok ga oblači. Nije riječ o egzistenciji, već o osjećaju brige i vrijednosti, a to je ženama uvijek dobro došao osjećaj.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju