Istraživanje koje je proveo ženski časopis Cosmopolitan pokazalo je koje su to kratke riječi koje dečki najviše voli čuti, a pritom ne mislimo prilikom ugodnog razgovora uz jutarnju kavu već u krevetu. Dodate li produžetak pronašli ste formulu za 'dirty talk' koji djeluje bolje od bilo kojeg afrodizijaka

Iako prljave riječi ne koristimo u svakodnevnoj komunikaciji ili ih se barem trudimo promrljati što tiše, postoji jedno mjesto gdje itekako pale. Radi se o krevetu ili nekom drugom mjestu koje ćete odabrati za vođenje ljubavi. Vjerujte izvalite li nešto 'prljavo' u žaru strasti partner vam to sigurno neće uzeti za zlo!

>> O da! Ove stvari pale u seksu!

>> Super vježba koja garantira najbolji seks

Prema istraživanju koje je proveo Cosmopolitan ovo su kratke riječi koje najviše pale u krevetu:
Jače 45%
Još, još! 21%
Da, da, da! 23%
Tooo! 11%

Dakle ovo su kratke riječi koje će partnera uzbuditi u trenu, a dodate li tome još i pokoji 'prljavi' produžetak naći ćete se u skupini od 94 posto žena koje prljavi govor navode kao omiljenu tehniku napaljivanja.

Pripazite na ton glasa
Muškarci tijekom seksa najviše pažnje poklanjaju tonu glasa (54%), a samo 7 % onome što izgovarate zato se potrudite da kombinacija bude ubojita.

Tajna prljavog govora je u tome da bude kratko, prosto i zapaljivo, da partneru i vama ubrza disanje te da vas dovede do giga užitka.

Što pali?
Uzmemo li u obzir kratke riječi koje pale svakako ih je dobro koristiti pa su na raspolaganju sljedeće kombinacije kojima možete dodati sve što vam padne na pamet.
'Još, još! Tako me dobro j... '
Da! Rasturi me!'
'J.... me straga'
Želim te gledati dok me j....'

Mnoga istraživanja su pokazala da rečenica 'J.... me' djeluje bolje od bilo kojeg afrodizijaka i djeluje iste sekunde!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju